Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"Érdekes, mert nekem nem forrósódik."
Akkor te szerencsés vagy, mert nagyon sok embernek (köztük nekem is) meg igen. Nyilván ez is valami olyan hiba, ami csillagállás, gyártósori munkás, EUR árfolyam stb. függvénye. Belsős infó nélkül természetesen soha nem fogjuk megtudni mi miatt volt.
-
ricsip
addikt
Valamit elkeféltek a 8.1-ben, amit a régi telefonok nem tolerálnak, valószínűleg ezért forrósodnak a 8.0-s HW telefonok. Az meg évek alatt bizonyított alapvető MS hozzáállás minden piaci terméküknél, hogy ami bug nem kap akkora sajtóvisszhangot h. a bevételeiket milliárd $ nagyságrendben veszélyezetné, azt ált. csak a következő új főverzióban javítják, az aktuálisban biztosan nem. Mivel 8.0-s telefont lassan nem lehet majd kapni, így nincs pénzügyi veszély, kb. nyugodtan szarhatnak mindannyiunk fejére, mert a pénzt már leadtuk a pénztárgépbe.
Azt meg soha senki nem garantálta neked h. a 1020-nak lesz méltó utódja. Két-három évente le kell mondania a megszokásáról a világ összes konzumeridiótájának mikor megint megy a boltba pénzt otthagyni új telefonért. Ez már csak így lesz amíg világ a világ, vagy le nem szoktatják a konzumeridióták a 2 éves csereperiódusról a gyártókat.
-
ricsip
addikt
Annyira megörültem, mikor megláttam a "ne zavarjanak"-ot a settings listában. De aztán gyorsan realizálódott bennem, h. NEM, továbbra sem szedték ki a cortana fennhatósága alól, azaz nem elérhető ez a fícsör továbbra sem

-
ricsip
addikt
válasz
imisomogyi
üzenetére
Engem az érdekelne leginkább, hogyan tudok megnyitni olyan menüt telefon touchscreen-en, ami desktop-os mouse hover-re nyílik le.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi