- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
lehet, hogy vannak még rendes bankok, de az erste nem az, függetlenül attól, hogy veled egyszer rendes volt.
én már mentem a pszáf-hez miattuk.
-
Eastman
addikt
Csak negatív tapasztalatom van az erste bankkal, bocs.
-
-
sztanozs
veterán
Az ATM-ek nagy része 20 bankjegynél többet nem tud egyszerre kiadni, ezért nem adta ki egyben az egészet. A nagy címleteket már mind kiszedték belőle...
-
Jhonny06
veterán
Most akkor a második felvételnél 20 helyett 30k-t adott ki, vagy mi van?
-
Syl
nagyúr
Nekem pár éve az erste olyat csinált, hogy a kivonatra rávezetett egy délutánra vagy 10 egyenleg-ellenőrzést (akkor az még keményen fizetős játék volt), a díját meg szépen levonták a számlámról. Persze a reklamációt nem fogadták el. Nyomban felmondtam a számlát
-
Иван
őstag
Én k&h-s vagyok.
Drága, körülményes, lassú, a kártyák dizájnja gagyi. De én azért szeretem a maga bájával.
-
sztanozs
veterán
Ezt szerintem akárhol megcsinálják. BB-ben pl. amikor nem ment az ATM a fióki pénzfelvételért nem számították fel a díjat. Amúgy amióta Citi 0 Ft-os csomagom van, bárhol veszek fel "ingyen" pénzt...
-
Vannak még rendesek Magyarországon, csak meg kell találni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez a rövid kis történet kb. 2 hete történt meg.Elmentem a bankom ATM-jéhez felvenni 40ezer magyar forintot. Betetttem a...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest