Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Saját, és mások bevallása szerint is kétbalkezes vagyok, állítólag szinte szándékosan keresem a bajt
De valahogy eddig (18 év alatt) egy kivétellel mindig megúsztam minden telefonos balesetet, pedig akadt bőven veszélyhelyzetből, pl. pakolós melók, vagy épp az egyetemen alkoholos befolyásoltság, de amúgy is úgy pakolom le a telefont mikor hazaérek, hogy a bejárati ajtóból megcélzom az íróasztalt (asszony legnagyobb örömére)
Én a "legnagyobb problémám az lenne, hogy sok idő elmegy, amíg új telefont keresek" mentalitást képviselem, igaz, kb. 40-50 ezres árkategóriából válogatok mindig, pont azért, hogy ne fájjon annyira, ha "baj" történne. Azt azért nehezen tudom megérteni, hogy tudják az ötször ilyen
értékűárú telefonok gazdái ilyen flegmán kezelni a dolgot.Kb. az összes eddigi telefonom ott sorakozik a fiókomban, max. akksi csere után fullosan használhatók (lennének, ha pl. gyártanának még bele). A másik, hogy ez nem is olyan sok, volt egy Siemens A35 (bibibíí), Siemens C55 (nagy kedvencem volt), Nokia 5300, Samsung E1200, Nokia 2730, LG P500, most egy Moto G, meg az LG után volt egy ZTE Blade G de az szutyok volt, így azt eladtam. Ez 18 év termése (ahogy látom, más egy év alatt elfogyaszt ennyi készüléket
), egyedül az 5300 kijelzője lett pókhálós, mai napig nem tudom hogyan, egy tök átlagos, józan este előhúztam a zsebemből, és már olyan volt. Eskü
Új hozzászólás Aktív témák
lo De nem csak a telefonokról van szó... Bármit és mindent.Miért nem tudnak arra vigyázni, ami van nekik?Pár lehetőség...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest