Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Erre a 70% reálisnak tűnik. Az a semmiben sem kiemelkedő, de még jó, jól játszható játék kategória. Más értékelésekben még ennél többet is kapott. Az RDR2-re 75%-ot adni volt rettenetesen elfogult értékelés, az egy 96-97%-os minőségű játék, még ha nem is jön be mindenkinek. Itt bátor húzás volt két afroamerikai nőt főgonosszá tenni, nem tudom, mit szólnak majd hozzá a feministák és a rassznácik. Cserébe a bizonytalan nemiségűek kaptak egy szép, szivárványos világot, és végre már a játékokban is megjelentek a ledek! Hurrá, megjöttek a ledes fegyverek és kocsik! Remélem, az elit szinteken már RGB-sek is. Csalódnék, ha nem így lenne, mert így lenne kerek ez a szép, rózsaszínben pompázó Barbie-világ, a két leszbikus főgonoszával egyetemben.
.LnB
Bocs, de akkor hogyan értelmezzem azt, hogy: "Írta: szentkuti11"? Most vagy Grath azonos szentkuti11-gyel, vagy Grath csak a 70%-os értékelést adta rá. Hogy a játékra vagy a cikkre, az kérdés.

-
-
freeknight
őstag
Igen, játszottam az 5-el. Látjuk a bombákat felrobbani, de magyarázat az nincsen rá, miért lőtték ki őket.
Ez az RDR dolog érdekes. Szerintem mindkettőnek reális a pontszáma. A New Dawn nem egy nagy durranás, de az a 15-16 óra teljesen kellemesen telik el. Az RDR 2 meg főleg a hype fényében nagyon nagy csalódás, ezért lehetett lehúzva szerintem.
Végülis mint játék egyáltalán nem nagy szám, van benne egy közepesen fos gunplay, egy feleslegesen túlírt történet, sablon karakterek, és ezen kívül nyomni kell benne sokat az X-et. Én becsületesen végig játszottam, bár Guarma után már igen nyögvenyelősen haladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi