- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyg77
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég egyszerű kérdésem lenne!Most szereztem memóriakártyát.A kérdésem az lenne, hogy tudom átpakolni a tartalmakat a telefonról?.Nem találom!
Előre is köszi -
bagyusz
őstag
Ezek szerint sikerült választani.
Hirtelen azt hittem, hogy a síma idol s-t is fontolgattad, de szerencsére nem.
Gondolom téged is megijesztett, hogy a random touch érzékelést el lehetett könyvelni széria hibának. Kollégám mindig azzal viccelődött kávézás közben, hogy elő veszi a telót mert már nem bír magával.
Sony sp-vel kapcsolatban, azon munkálkodtam, hogy a Zárt bootloaderes készülékeken is lehessen futtatni custom romot, amit sikerült olyan szintre vinni, hogy a gyári 4.3 os helyett akár CM11-t (4.4) vagy más AOSP módosított forrású romot is betöltsön minden féle kompromisszumoktól mentesen.
Annyira azért nem mondanám, hogy korosodó a HW mert ez a 1.7ghz-s msm8960T SoC, gyakorlatilag a 2 magosok csúcsok csúcsa. Ha G2 mini szintetikus tesztjeit összehasonlítod az sp-vel akkor látod, hogy nyers számításban erősebb a 4magos LG-nél, ami érthető is hiszen a Cortex-A7 magok nem vehetik fel a versenyt a Krait magokkal. Felhasználó szempontból nem oszt nem szoroz a két "konfiguráció", max az e-p*nisz mértéke lehet eltérő.
800+ pü és megannyi fórum eszmecsere után már rokonok is lehetnénk.
Lelkesedésed, kitartásod a dolgok iránt becsülendő, tartsd meg ezt a jó szokásod.
Gondolom az LG sem fogja megúszni a rommolgatást.
Ha bármi segítség kell akkor nyugodtan szólj.
-
halkow
őstag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
telenoros vagyok többi nem játszik nálam...
-
Érdekes volt az írásod és hogy spontán vettél telefont ez pedig ismerős az Ace3 esetében nálam azóta is bánom
kétszer voltam vele szervizben, szétnyílt oldalkerettel és hátlap belső deformálásával. (megvételkor még minden rendben volt vele). Majd ennek tudatában nyaralni küldtem a fiók mélyére hiába csinálták meg haragudtam rá. és utána kaptam egy fehér G2-öt és azóta sem tudom letenni. Remélem neked is szerencséd lesz a kisebb testvérével
A Z10 esetében pedig az utolsó kettő frissítésnél vannak inkább a nagyobb gondok a legfőbb pedig az akku energiaséma búgós kimutatása és az akku gyors merülése.
Halkow Mivel megjelent a G3 a G2nek az ára is kicsit esett, és még annyit tudok számodra ajánlani ha Telekomos vagy akkor érdemes figyel a heti online akciókat . Íme egy példa múlthéten az LG F6 ami a cikkben is meg említett a fórumtárs 48E-ért meglehetett volna rendelni. Esetleg a G2 is meg jelenhet a kínálatukban.
-
halkow
őstag
Kár hogy telekomos vagy
alcatel onetouch idol 2s-t ajánlottam volna neked... csak hát egyenlőre csak telenornál kapható
nagyon jó telefon best buy 59k ért a legjobb most ...ismerem az érzést én is alcateles vagyok... szinte a legjobb telefonom máig...
ha lesz pénzem lehet idol 2s-t veszek vagy ha még sikerül gyűjteni akkor nagy g2-ö -
törölt tag
24K különbözet tényleg sok,ebben igazad is van. Nekem a szubjektív véleményem az,hogy ips,vagy sem ; lcd vagy amoled,mindegy. Ha a saját szememmel látva tetszik,jól tudom olvasni,nem zavar sem a kontraszt,sem az élesség és a fényerő; akkor olyat veszek. Kétségtelen,hogy az SP brutál erős teló a mai napig. Egyszerűen nekem nagyon nem jött be,rossz érzésem volt a teloval kapcsolatban(volt és van is mindegyik sonyval..ellenszenves, de értelmes okot nem tudok írni rá,,
)
-
Shamy
tag
Én kb 1 hónapja jártam végig ugyanezt a kálváriát.
De nekem SP lett. Semmi bajom az LCD-jével, összehasonlítottam ips-el (ugye amoled eleve kilőve a béna szaturált színek miatt), és nem láttam sok különbséget. Legalábbis annyit nem, amiért fizettem volna még 24k-t.LG G2 nagy kedvenc volt megjelenéskor, de 100k-t elvből nem adok telefonért, a mini pont kapóra jött, de amit elolvastam a specifikációkat, lehervadt a mosoly a számról.
Végül SP mellett döntöttem, alu keret, robosztus eléggé, és pörög a fórum is, tehát sokan használják, nemkülönben volt 24k árelőnye G2 minivel szemben (26 vs 49k).Én azt mondom, most SP a legjobb ár/érték arányú telefon a piacon, illetve ha már 50k, akkor rádobok még egy 10-est, és octaMTK,2GB 5 col from chna (THL t11).
-
törölt tag
Ami hozzá tartozik még: a telefont 31%-os akkuval vettem,első dolgom volt itthon töltőre dugni: most 96%-on van és bizony eléggé meleg a hátlap!Mondjuk a solitaire nem fagyogat alatta,közben wifin másolom a zenéimet a telóra,a képernyő meg nem alszik ki töltés alatt-ra van állítva,whatsapp is megy.Szóval valamennyi melegedés érthető lenne, de ennyi??? . Kezdek szkeptikus lenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetőt nem írok,mindenki meg tudja találni a Mobilaréna írását a telóról.Hónapok óta gondolkodtam,nézegettem a...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest