Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
Frederikk
csendes tag
Sziasztok,
megéri megvenni a starter editiont úgy, hogy már meg van Lili és Sonya? (jár hozzá + egérpad) -
F-ECT$
titán
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Nem törlődnek, már minden megmarad.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Béta végével törlődnek a megvásárolt csomagok , és hősök? -
válasz
norbalia87
üzenetére
Nekem ez az első moba-m /igaz lol-t ki akartam próbálni, de vhogy mégis kimaradt/, és totál magába szippantott. Dio3 és Hs ment hosszú idő óta, de mióta a hots-t elkezdtem, azóta feléjük se néztem. Szerintem szánj rá több időt, meglátod megéri..
-
F-ECT$
titán
válasz
norbalia87
üzenetére
Mennyit játszottál vele eddig?
-
adrian360
őstag
válasz
norbalia87
üzenetére
Ezért csalódás neked mert ez nem dota, nem lol, és nem akármilyen másik moba. igen nincsenek itemek, helyette van 5 féle pálya különböző eventekkel, és nem kell 20 percig csak miniont farmolni.
Egy játék nem attól lesz profi hogy 12351515 db item és 156164641 féle hero van 614351341 db talenttel, glyph-fel vagy akármivel.
Tipikus blizzard játék ami elsősorban a casulal rétegnek szól, de lehet profi szinten is játszani -
norbalia87
tag
Szamomra eddig egy nagy csalodas

Sokkal tobbre szamitottam egy akkora nevtol mint a blizzard.
Dota 2 powwwaaaa

-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Activision?

-
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Mert ő a Crytehnél van

-
F-ECT$
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Passz, nem dolgozok a Blizznél

-
F-ECT$
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Igen, kaptam meghívót az Alpha-ba kb 2 hónapja. Január 13-tól Closed Beta, és majd rá pár hónapra Open Beta várható.
A játék olyan, mint a többi Blizz játék mostanában:
-Vegyél egy sikeres játék műfajt.
-Vedd ki belőle az idegesítő dolgokat.
-Adj hozzá egy kis Blizz univerzumot.
-Add hozzá a filozófiát: Easy to learn, hard to master.
-Add hozzá a jelenleg sikeres Free 2 Play modellt.
-Profit.Komolyra fordítva: egy pörgős moba, ahol főleg a csapatjátékon és nem csak az egyéni képességeken van a hangsúly. A többi moba-hoz képest sokkal egyszerűbb, de pörgősebb, és ha kellően jó akarsz lenni benne, akkor bizony jó pár órát el lehet vele tölteni napi szinten.
-
pulyka jocó
senior tag
Még nincs béta mert januárba lessz,nem? Van Alpha-d? MIlyen a játék mert jelentkeztem a bétára
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest