Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
A műfaj tetszik.
De gondolom a társak hülye ai-ja is a stílus része. Tudtommal ők nem zombik, mégsem képesek normálisan felismerni a helyzetet. Engem támadnak és drága szemüveges barátom fejszével a kezébe a falhoz lapul, mintha nem történne semmi. Közben meg pont előtte lövöldözöm. 
-
saelin
veterán
válasz
tatararpad
üzenetére
+1

Én sem dobtam tőle hátast, ilyen megjelenéssel maximum 10 évvel később fogunk találkozni. De ez a része izgat a legkevésbé a játékokban. AI-val kellene kezdeni valamit, mert az már évek óta csak egyhelyben toporog... Most játszottam ki az The Evil Within-t és ott (de említhetnék más játékot is) valami ritka hülye az ellenfél. Meglát, bemászol az ablakon, majd ő utánad mászik és lecsapod a fejét egy baltával. Vagy, bemászol az ablakon, ő utánad mászik, te kimászol egy másik ablakon és követ mint egy retardált.
Az Alien Walking szimulátorról nem is beszélve...
A látvány számomra már elérte a nem érdekel kategóriát, mert már nem 2D-s pixeleket nézünk, hanem sokszor CGI (jó, nem mai szintű) grafika van, de az AI ugyan az, mint 2004-2005-ben. Horror játékba szvsz a foggyosok nem férnek bele. Féljek tőlük, ne röhögjek ratuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De gondolom a társak hülye ai-ja is a stílus része. Tudtommal ők nem zombik, mégsem képesek normálisan felismerni a helyzetet. Engem támadnak és drága szemüveges barátom fejszével a kezébe a falhoz lapul, mintha nem történne semmi. Közben meg pont előtte lövöldözöm. 

A látvány számomra már elérte a nem érdekel kategóriát, mert már nem 2D-s pixeleket nézünk, hanem sokszor CGI (jó, nem mai szintű) grafika van, de az AI ugyan az, mint 2004-2005-ben. Horror játékba szvsz a foggyosok nem férnek bele. Féljek tőlük, ne röhögjek ratuk.