- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Idén a SOMA volt az ász, nem kérdés. Ebben a műfajban még senki nem tett le ennyire gömbölyű végterméket az asztalra. Az Alien Isolation-t simán veri, amit megsaccolni sem akarok, hogy mennyivel több pénzből fejlesztettek. A Frictional Games sosem lesz egy Blizzard, de amihez értenek ahhoz úgy néz ki ők értenek a legjobban.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fitzgerald
veterán
Nem vettem sok teljes árú játékot tavaly, de minden nagyobb cím megvan PC-re (Witcher 3, GTA V, MGS V, Fallout 4).
Egyenlőre úgy tűnik, idén még ennyit sem fogok.
Ezeken kívül csak a Battlefield 4-et nyomom még mindig, és a Splinter Cell: Blacklistet coopban, de ezek nem 2015-ös játékok.
Más nincs ami különösebben izgatna manapság, nem is játszottam semmi mással tavaly.
Idén meg egyenlőre csak a Deus Ex: Mankind Divided lesz instant buy, meg a W3 második nagy kiegje.
Fallout 4 DLC-k köszönöm nem, alapjátékot is megbántam már. -
NandoXXL
senior tag
The Order: 1886
Igazi PH cikk 
-
daveoff
veterán
Hát igen van benne valami, de engem annyira megfogott a hangulat, hogy nem szabadultam tőle, nem nagyon érdekelt hogy monoton, pedig én sem vagyok egy monotóniatűrő egyén. Egyébként én nem csak a fő küldetésen rohantan végig, megcsináltam a játékot 100%-ra, így valamelyest azért változatosabb volt, persze voltak unalmasabb szakaszok.
-
snecy20
nagyúr
-
daveoff
veterán
-
snecy20
nagyúr
-
daveoff
veterán
Végre egy vélemény, ahol azt olvasom, hogy a Dying Light volt 2015 legjobb játéka. Saját véleményem is ugyanez, nekem olyan élményt adott a Dying Light, amire egyik nagy cím sem volt képes. Aki még nem próbálta, annak javaslom tegye megy, olyan hangulata van a játéknak, ami csontig hatoló, a zene, a grafika, a hangok, minden passzol. Olyan magasra tette a lécet a zombis játékok között, amilyen magasra csak lehet. Ja, és az éjszakák meg, azt hagyjuk, régen féltem ennyire, mint ebben a játékban.
Játékidő szerintem korrekt, a történet kicsit sablonosnak tűnhet, de nekem az is tetszett.Fejlesztőknek is nagyon korrekt a hozzáállásuk, rengetek baromi jó easter egg, sorolhatnám tovább, és ugye februárban jön egy DLC, amit tényleg DLC-nek lehet nevezni, mert hatalmas tartalommal érkezik. Alig várom...

GTA V jó volt, de Witcher 3, Fallout 4 nem tudott megfogni. Battlefront gyönyörű, és rendkívüli az SW hangulat, hibátlan, de maga a játék egyszerűen nem tud lekötni.
-
Tanisz
senior tag
-
Tanisz
senior tag
-
ricinus13
senior tag
Ejnye, vizsga időszakban nem szép ilyet kirakni.
Eddig is csorgott a nyálam de most már úgy kell lefogni hogy egér helyett jegyzetet vegyek a kezembe. -
marilllyo
veterán
*szerk: mármint, hogy NEM terveznek folytatást.

(#31) orichalcos : Én most próbálom eladni a lemezest és megvenni digitálisan...4.900 storeon.
PC-re is megvan Steam-en. De mostanában nem játszom számítógépen.
Mondjuk a collection ugye tartalmazza a DLC-ket. Háááát. Fene tudja. Nekem PC-re van season pass-em de egy story dlc-nek jobban örültem volna. Valahogy ezek a mission-ök nem kötöttek le. A hangulat oké volt...csak nem volt motiváció.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
marilllyo
veterán
-
menpee
aktív tag
Valószínűleg egyedül leszek az ízlésemmel, de nálam a Hyperdimension Neptunia sorozat vitte a prímet idén. Említésre méltó még az Isaac új kiegészítője, az Afterbirth is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tanisz
senior tag
Konzolos játékok sajna kiesnek, mivel nincs konzolom, pedig jó pár érdekes cím, játék csak arra jelenik meg, vagy nagy késéssel PCre is.
Nálam is a legjobb játék idén a Witcher 3 volt.
Az 1.0val nem toltam, kb az 1.6tól kezdtem el, de nálam PCn semmi gondja nem volt. Vagy nem tudom milyen problémáket kellene/kellett volna észlelnem
A másik nagy meglepetés a Life Is Strange volt. Kevés jaték van ami ennyire beszippant

Sok jatékkal ami 2015ben jelent meg nem játszottam, de a annyira egyik sem fogott meg a trailerek és a gameplayek alapján.
Alien: Isolation 2015ös? Az is nagyon bejött

-
csiziktomi
senior tag
-
Sirandrish
legenda
Személyes kedvencekről van szó, és nem a te kedvenceidről..
-
AssAssynn
addikt
Szerintem meg pont, hogy ez az év sem sikerült ütősre...

-
oriic
HÁZIGAZDA
És ha benne lenne akkor mi lenne? Semmi, ez a mi listánk, ahogy ti is leírtátok a sajátotokat. Egyiket sem kell szeretni.
-
Colonel993
senior tag
Wao...
Fallout 4 sehol egy szo, max leminosites... ellenben a rakat rokabor majomsag fel van sorakoztatva es az egekbe magasztalva.
csodalkozom, hogy valamelyik Call of Duty nincs benne... -
Loresz
tag
Nálam A Dying Light vitte a prímet, egyszerűen nem tudtam letenni! Emlékszem, h alig mertem először kimenni a karakteremmel az utcára, meg rendesen rajtam volt a para amikor jött az esti szürkület!
-
Šolaire
veterán
Így van rengeteget foglalkoztak vele nekem steam-es van 1.11-es verzió kissebb bugok akadtak amit mentett állás újratöltése megoldott,de egy ekkora játéknál ez elenyésző gond. Nálam most ott van a legjobb játékok közt
sikerült amit igértek Skyrim szerű szabadság amit többé kevésbé sikerült megoldani hatalmas terület és sztori orientáltság megcsinálták amiről azt hittem lehetetlen sikerült ötvözniük a szabadon bejárható területet a történettel úgy hogy egyik se szenvedett kárt. Elnézést az ömlengésért 
-
PR0JECTNR56
addikt
Alapvetően a2015-ös év számomra az autós játékok terén nyújtott kiemelkedőt, innen nem nehéz kitalálni, hogy a Project CARS és a DiRT Rally nagyon nagy kedvenc volt, tőlük csak egy játék volt képes elhalászni az idei év autós kedvence címet: rFactor 1.
Változatlanul megdöbbentő az a fajta személyre szabhatóság, játékélmény és kezelhetőség, amit ez a 15 éves szimulátor produkál és a közösségi háttér mind a mai napig példátlanul erős.Multiplayer megjelenések közül még az Armored Warfare jelentett számomra egy erős játékot, gyakorlatilag mindenben tökéletesítette a konkurencia által lefektetett "tankos játék" koncepciójának az alapjait és sok új ötlettel és fejlesztéssel jelentkeztek.
Witcher 3, GTA V kimaradtak eddig, gameplay-eken megtekintettem mindkét játékot, de egyelőre elvagyok más címekkel is, így még jó darabig nem fognak sorra kerülni.
-
marilllyo
veterán
De most tényleg....
Én konzolra vettem meg ( PS4). Nem olcsó, de az utolsó fillérig megérte az árát. Nem mellesleg kapsz zenei cd-t, matricát, térképet...stb..stb..
Másrészről meg....megjelenéskor voltak komoly framerate problémák konzolon. Hát...nem sok céget tudok akik ezeket javították volna a későbbiekben. Lám tessék....jött az 1.10 és tökéletesen fut. Nem vagyunk leszarva.
Lásd Batman PC-s portja. Azóta se jobb. -
Šolaire
veterán
Megérdemelte a sok díjat a CD Project Red. Witcher 3 instant etalon és klasszikus lett a szememben. Követendő példa minden fejlesztőcsapatnak.
-
lavorka
aktív tag
SOMA, GTA 5

-
TeeBee73
veterán
Köszi a cikket!

Az Elite-t gyorsan meg is vettem Steam-en. Már csak egy jó Joytick kell. (Quickshot II
) -
Prof01
veterán
The Witcher 3: Wild Hunt. Egyértelmű! A többi labdába se rúghat mellette!

-
robertosz91
tag
-
Retekegér
MODERÁTOR
Plusz egy a Witcherre. A Bioshock óta nem volt olyan game, ami ennyire a monitor elé szögezett.

-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést. Fps vagy akció jellegű középkori időkbe ültetett játékot keresek. Nem fantasyt. A Mount&Blade már nagyon idejemúlt illetve a Chivarly is 2012-es. Bár a Rise of Roses nagyon jó de a serverei konganak az ürességtől és az is valamikor 2012-ben látta meg a napvilágot. Így a kérdés az ,hogy 2015-ben volt e ilyen jellegű játék (vagy akár régebben is)? Segítségeket előre is köszi:

-
Lenry
félisten
a Witcher eddig is nagyon magasan volt nálam, de egyre biztosabb, hogy életem egyik klasszikusa válik belőle, legalábbis még soha nem fordult elő, hogy egy játékot a befejezése után azonnal újrakezdjek (ha nem számítjuk a Dio2 ötödik actot), plusz számomra nagyon sokat nyom a latban, hogy kulturálisan nagyon közel érzem magamhoz
hónapok óta tervezem, hogy írok egy hosszabb ömlengést róla, de nem tudom, hogy valaha is elkészül-e... -
snecy20
nagyúr
Igazándiból nálam csak a SOMA, Dirt Rally és a Project Cars ragadt be hosszú hónapokra, többiről nem is nagyon nyilatkoznék (pl. Witcher-re én személy szerint hamar ráuntam), szóval mindenképp így nézne ki nálam a TOP3.
-
Jeanne d'Arc
addikt
Nekem az Order nagy meglelepetes volt az évben!
-
marilllyo
veterán
Nekem a Mad Max is kicsit monoton volt. Zavart, hogy a story része egy nulla. A mellékküldetések általában izgalmasabbak voltak mint a főküldik. Csak mész meg lootolsz...

Nekem is a Witcher volt a csúcs. MGS-t nem próbáltam. Én pl. a Batman: A.K-val is jól szórakoztam.
Meg aztán megvan a Battlefront is. Szerintem jó az a game....de jó esetben ~50 órányi tartalom van benne. Az a max amíg leköt. Most tartok itt és hát....jöhetne az új dlc. -
vegitossj7
addikt
Én azt hittem mindenidők legrosszabb befektetése a GW:2 volt, de tavaly sikerült túlszárnyalnom az Elite Dangeroussal, laza 60 €-s árával.
Annyira egy szürke játékot elképzelni se lehet, szó szerint csak "vagy".
80 órát vertem bele, de a kezdeti 2 órás "ülök és váhhh, űrhajó, vóó interfész, csempészek" után a GW:2-t is megelőzte monotonásságában.Persze ez egy vélemény, de öten vettük meg, és mindenki így érezte.
Nekem az év játéka egyértelműen a Viccser, az MGS is lehetett volna, de össze lett csapva a vége.

Amit a Fallouttal csináltak meg egy vicc.
Amin meglepődtem az a Mad Max volt, össze tették nagyon azt a játékot, a grind ellenére is izgi.

-
schawo
titán
Nálam Elite : Dangerous és GTA V az 1-2.
-
Robi86
senior tag
-
marilllyo
veterán
Nézegetem ezeket a 2015 legjobb illetve legrosszabb játékai cikkeket.
Azt kell mondjam nem volt ez egy olyan rossz év. Nem sok "echte igazán sz*r" játék jött ki. Inkább csalódásokból volt több most. Sok játékén nem úgy jött ki ahogy beharangozták, vagy ahogy szerettük volna.
Battlefront tartalmilag bukott el.
Batman PC-n.
Fallout 4 konzolon para.
Witcher 3-nak is az az 1.10-es patch oly sokat jelentett mint "két szelet zsíroskenyér". -
Sirandrish
legenda
Oricon meglepődtem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazi PH-s hozzászólás.
Igazi PH cikk 

Eddig is csorgott a nyálam de most már úgy kell lefogni hogy egér helyett jegyzetet vegyek a kezembe.

)