Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Egon #215 üzenetére

Hasonló véleményünk van, mindjárt az jön két nickem van:D

Mr X De ez akkora hülyeség, ne haragudj. Hogy jönnek ide a rabszolgák? :F Alapvető emberi jogaikat/méltóságukat/életüket vették el. Itt meg arról van szó, egy eredetileg heteroknak fenntartott intézményt a melegek is igénybe vennének. Ha nem kapják meg, milyen emberi joguk sérül? És mi alapján akarják? Szerintem itt lenne a fő hangsúly. Gondolom az nem vitatéma, ha nem a hetero üzemmód lenne az egészséges te sem irkálnál itt meg senki más, mivel nem lennénk.

Ghoosty De nem marad életben, vagy erősen megváltozik az életvitele. Teszem azt a csimpánzok megvakulnak. Külső segítség nincs. Záros határidőn belül kihalnak. Mert: megeszik őket a ragadozók, összetörik magukat, ilyen apróságok. Ok, hogy vannak kvázi vakon élő állatok, olyan is az életmódjuk. Most mondhattam volna azt is, hogy 3 lábbal született eredetileg 4 lábú állat pályafutása hogy alakul ha az összes egyed olyan.

szerk: Rive Kisebbség majd akkor leszek, ha lesz egy népszavazás, ahol nagyjából látszik ki mellette/ellene. Attól tekintsünk el, hogy esetleg meghamisítanák. Az, hogy pár országgal odébb mit gondolnak engem hol érdekel?:) :F A fejlett "Nyugat"...

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák