- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Én S9-t cseréltem le S20 FE SD-re, éppen az SD miatt, és igazat kell adnom Neked. Akkukímélés miatt az S9-est FHD-n használtam, most meg a 120 Hz-et kapcsoltam ki, tehát a paraméterek hasonlók, sőt, ez ugyebár az újabb, mégis egész egyszerűen szebb az S9-es képe. Jobb is kézbe venni, amihez persze az is hozzájárul, hogy azon üvegfólia volt, ezen meg a gyári műanyag. A "kecses" alakja, az edge kijelző miatt sokkal szebb is volt az egész, hiába a vastag alsó és felső sávok. Az S20 FE külsőleg teljesen jellegtelen telefon, rénézésre éppen olyan, mint a lányom A50-ese.
Mindazonáltal nem bántam meg a cserét: relatíve olcsó volt, sokkal tovább bírja az aksija, kevésbé melegszik, gyorsabb (bár én alig játszom vele) és megbízhatóbb. Az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb helyen van a kijelzőn, és bár optikai, semmivel sem tűnik pontatlanabbnak, és bőven a tűréshatáron belül lassabb, mint az S9 hátlapija. A kamerát ritkán használom, de a minősége ég és föld az S20 FE javára. Az új Clear View Cover szintén összehasonlíthatatlanul jobb lett. Remélem, bírja is majd addig, amíg le nem jár a szoftveres támogatása.
Mindazonáltal arra jutottam, hogy ha a következő telefonom is Samsung lesz, akkor újra egy "rendes S"-.be fogok beruházni. Már ha lesz olyan, ami minden szempontból "kiérdemli". Most éppen az Exynos-kalamajka miatt választottam inkább az SD-s igáslovat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest