- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre mondtam, hogy sallangok. Vannak sokan, akiknek bőven elég a kijelző felbontása meg a műanyag hátlap, viszont kell nekik a korrekt SoC és kamera szett.
Ez az előnye az FE-nek a sima S-ekkel szemben, hogy az ilyen felhasználóknak nem kell feleslegesen sok pénzt kifizetniük, se egy jóval rosszabb támogatottsággal rendelkező kínai telót venniük, hanem ott van ez normális áron, tökre elfogadható kompromisszumokkal.
Nem értem miért csak 1-2 évre lehetne vele tervezni emiatt....
Érintőpanellel 1 hónap használat alatt semmi hibát nem tapasztaltam amúgy. Egyedül a közelségérzékelő az, ami tényleg rossz, de duplakoppos ébresztést kikapcsolva nem okoz problémát. Nem örülök neki, de ennyi kényelmetlenséggel együtt tudok élni.
De ez S21 FE hír, nem biztos, hogy ezzel is lesz ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Bloodborne (PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest