- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre mondtam, hogy sallangok. Vannak sokan, akiknek bőven elég a kijelző felbontása meg a műanyag hátlap, viszont kell nekik a korrekt SoC és kamera szett.
Ez az előnye az FE-nek a sima S-ekkel szemben, hogy az ilyen felhasználóknak nem kell feleslegesen sok pénzt kifizetniük, se egy jóval rosszabb támogatottsággal rendelkező kínai telót venniük, hanem ott van ez normális áron, tökre elfogadható kompromisszumokkal.
Nem értem miért csak 1-2 évre lehetne vele tervezni emiatt....
Érintőpanellel 1 hónap használat alatt semmi hibát nem tapasztaltam amúgy. Egyedül a közelségérzékelő az, ami tényleg rossz, de duplakoppos ébresztést kikapcsolva nem okoz problémát. Nem örülök neki, de ennyi kényelmetlenséggel együtt tudok élni.
De ez S21 FE hír, nem biztos, hogy ezzel is lesz ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest