- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
pusszycat #38 üzenetére
Azt hogy az iparági tanácstalanságban, vagyis az évről évre kicsivel több memória, megapixel, hz ötlettelenségből az Oppo igyekszik inkább vmi érdekeset alkotni, mintsem a Samsung.
Állnak egy helyben a gyártók, csökken az érdeklődés a termékeik iránt, egyre kevesebben szopják be a marketing bullshitet, nem váltanak a vásárlók évente készüléket, erre jön még egy pandémia is, ami duplán betesz nekik,a Samsung meg porolgat lefele egy régi technológiát, hátha bejön.
Aztán halkan bekopog az Oppo, mutat vmit, de gondolom náluk több pénz és mérnök is van, mint a csebolnál. -
S e t h
nagyúr
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Komolyan?
Kaptunk egy ceruzát, ami nekem day one óta használatban van, ezt használom oktatáson, térgyaláson, meetingeken.Kérlek bontsd ki nekem, hogy most mi is kerülte el a figyelmemet a nyithatós-csukhatós innovációk kapcsán ami hiányozhatna, mert még eddig nem volt.
Mivel a Samsung nem tudta felkelteni a figyelmemet, gondolom most te megteszed.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #25 üzenetére
Értem én, de te nem érted miképpen működik egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket, horribile dictu még egy szakmai portálon is, aztán az egyszeri user meg jön meglepődni, hogy hú, meg há, miért nem látják úgy a dolgokat ahogyan ő.
Dícséretes a Samsung újító szándéka, legyen is fejlődés, de ez nem az a vonal, amivel nagyot fognak szakítani a piacon, elég kis rétegigényt kielégítő fejlesztés, ezért nem is várható, hogy hasra fog esni mindenki.
9 éve használom a Note termékpalettáját, de eszembe nem jutna váltani, mert még csak én sem vagyok a célközönsége, nem tudták nekem eladni semmivel, azzal meg pláne nem menne, mert hogy új, meg nem unalmas. -
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
Tehát azért kéne ajnározni mert más?
Milyen előremutató, olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, ami miatt levegőbe csapunk, hogy ez az, végre, mióta vártunk rá.
Nálam egy telefon vásárlásánál nem érv, hogy izgalmas, az unalmast meg nem is értem, nem szoktam unatkozni a telefonjaimmal. -
S e t h
nagyúr
Sikerre van ítélve, akár a Fold.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest