Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Kérek is fogok majd veszélyességi pótlékot a bűnözői munka miatt.
312-50 Certified Ethical Hacker 245 perc 60000 Ft+ÁFA
412-79 EC-Council Certified Security Analyst (ECSA) 125 perc 60000 Ft+ÁFA
EC0-349 Computer Hacking Forensic Investigator 125 perc 60000 Ft+ÁFAAzért barátságosabbak, mint mondjuk a 500.000Ft+ÁFA az oktatásra + vizsgázásra. Azért kérdezem, mert a tananyag meg van, tehát csak magamat kellene felkészíteni.
Vizsgán meg lehet izgulni, hogy "Oh istenem! Csak az admin/admin-os gépet kapjam! "
-
yash
senior tag
Akkor másképp fogalmazok: nem csak az ethical hacking gyerekes, hanem az is, aki rendes munka helyett ilyen hálózatokra tör be (úgy értem az igaziak, akik élesben csinálják). nem más ez, mint bűnözés a javából (az, hogy én a jelszóval nem levédett hálózatokat használom, az szerintem nem az, ugyanis nem tudhatom, ki védi le direkt és ki nem). amikor spoofolok egy MAC-t, az valóban az és gyerekes is. de mint mondtam, az nem azért volt, mert nem volt netem (mert volt mindig is). csak én vhogy úgy vagyok vele, hogy aki vlem köcsög, azzal én is az vagyok és többszörösen. most pl duplán fizetek netet és nem sajnálom rá a pénzt (egy saját, meg egy közös), mert rendesek velem. ha nem lenne levédve a net (de le van!), én magam konfigolnám be a routert atom durvára (most hogy igy mondom, lehet fel is vetem ma az ötletet a többieknek, hogy kapcsoljuk be a MAC filtert is és térjünk át WPA+TKIP-re). de amondó vagyok, aki lopni akar, az lopni is fog, és ezen nem segit semmilyen védelem. az segitene az embereknek, ha normális lelkületüek lennének, felismernék, hogy lopni gyerekes dolog és többet járnának szabad levegőre ahelyett, hogy feleslegesen nézegetnek konzolos képernyőket. erről meg ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest