- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
juliabrilke #18 üzenetére
cikket én is tervezek.. szeretnék összehasonlítani egy CUDA-s, egy HLSL4-es, illetve egy mezei procis hash-számolást.. amúgy itt egy idézet, amit a buhera.blog.hu-ról szedtem:
A megjelent hírek szerint tamsky hat ilyen egységet vont be a számításba, és úgy optimalizálta az algoritmust, hogy 50 órajel alatt végezzen el egy MD5 iterációt - ez 1,4 milliárd iteráció másodpercenként. Ilyen iterációból 64 kell egy hash kiszámításához.
ez egy PS3-ra írt MD5 hash generátor teljn esítménye... namost a kis vertex shader-es cuccom ha egy frame alatt számolja 2^20-on darab 64 byte-os adat hash-ét, akkor nagyjából 90 FPS-t produkál.. ez a Playstation-ös megoldás 4-szerese.. és ez csak egy fx570m 32 stream procival.. ezért mondom, hogy ígéretes.. bár ugye a hash generálás még messze van a töréstől..
// mod: elírtam az egyik számot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest