Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart #105 üzenetére
Előítéletes? Szerintem kb ugyan olyan véleményt tükrözött, mint amit leírtak a nem vegákrók a blog szerint.
Amúgy semmi bajom azzal, ha vegetáriánus valaki (bár sosem fogom megérteni). De elhiszem, hogy van aki nem szereti a húst, mivel vannak családok ahol mindenki eszi, pl kivéve a kisgyerek. Tehát nem átveszi valakitől, hanem egyszerűen ilyen (pl mi rokonságunkban is van).
Ám aki ennyire megveti az általad felsoroltakat már nem igazán tartom normális dolognak (már mint nem téged). Imádom az alkoholt, de nem vagyok alkoholista. Imádom a csokit, de nem vagyok dagadt! Vannak kompromisszumok és kész!Na de aki nem eszik húst?! Az nem egészséges, csomó fontos dolog hiányzik a növényi alapú meg hasonló kajákból, ami a húsban megvan (vagy jóval kevesebb van benne, de ez fordítva is igaz).
Biológia tanárom mesélte még nagyon régen, hogy volt egy nagyon jó vega barátja. Mikor valami miatt el kellett menniük vérképre, előre dicsekedett a vega, hogy milyen jó értékeket fog kapni. Hát nem így lett! Pedig legtöbbször a vegák azt hiszik ettől lesznek egészségesek!
Hús is nagyon fontos a szervezetnek, akármennyire is gusztustalannak tartják egyesek és ez tény! Ha valakit az egészsége nem érdekel... Hát ő tudja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ''A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását. Egy...
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest