Új hozzászólás Aktív témák

• SP!T

addikt

válasz Crystalheart #105 üzenetére

Előítéletes? Szerintem kb ugyan olyan véleményt tükrözött, mint amit leírtak a nem vegákrók a blog szerint.

Amúgy semmi bajom azzal, ha vegetáriánus valaki (bár sosem fogom megérteni). De elhiszem, hogy van aki nem szereti a húst, mivel vannak családok ahol mindenki eszi, pl kivéve a kisgyerek. Tehát nem átveszi valakitől, hanem egyszerűen ilyen (pl mi rokonságunkban is van).
    Ám aki ennyire megveti az általad felsoroltakat már nem igazán tartom normális dolognak (már mint nem téged). Imádom az alkoholt, de nem vagyok alkoholista. Imádom a csokit, de nem vagyok dagadt! Vannak kompromisszumok és kész!

Na de aki nem eszik húst?! Az nem egészséges, csomó fontos dolog hiányzik a növényi alapú meg hasonló kajákból, ami a húsban megvan (vagy jóval kevesebb van benne, de ez fordítva is igaz).

Biológia tanárom mesélte még nagyon régen, hogy volt egy nagyon jó vega barátja. Mikor valami miatt el kellett menniük vérképre, előre dicsekedett a vega, hogy milyen jó értékeket fog kapni. Hát nem így lett! Pedig legtöbbször a vegák azt hiszik ettől lesznek egészségesek!

Hús is nagyon fontos a szervezetnek, akármennyire is gusztustalannak tartják egyesek és ez tény! Ha valakit az egészsége nem érdekel... Hát ő tudja!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés