Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz
belovary #2774 üzenetére
Még jó hogy nem a feleséged vagyok, nem szeretnék kardozni senkivel
Viccet félretéve,nem azt mondtam hogy nem csinál semmit egy fotós (mint a feleséged).
Hobbiból én is vállaltam ezt azt, és nagyon jól tudom a munka nagy része utómunkában rejlik amikor már kiesik a szemed photoshopolni.Én azt mondtam hogy nem kell sajnálni senkit azért mert bevállalta ezt, mert valszeg tudta / tudja mire vállalkozik, és ha nem szereti csinálni akkor előbb utobb kifog esni a szakmából, mert ha csak pénzért csinálod akkor nem fejlődsz sem a képed nem fejlődnek és alul maradsz.
-
denko
senior tag
jaj azért ne kezdjük már sajnálni a "szegény" szakmabelieket...nyilván ha nem keresnének jól nem csinálnának, senki nem kényszeríti őket hogy ezt válasszák, mindenki eldönti magában miből szeretne élni.
Másrészt ha nem szereted csinálni, akkor ne csináld, ha szereted fotósként vagy videósként élni akkor nem nyavalyogsz. Még nem találkoztam olyan fotóssal aki csak pénzért csinálna, mert általában szereti a munkáját. (Pontosabban találkoztam, de az a fajta nem is sokáig volt szakában). -
denko
senior tag
Amelyiken vendégként jártam, de nem is ez a fontos.
A sok az elég relatív fogalom, kinek mi a sok ugye.. egy átlag magyar családnak az sok csak videó munkára 850k-t kiadni, plusz fotóst is fizetni esküvőre szerintem. Természtesen ha ebben dolgozol neked nem sok, mert ugye te pénzedről van szó, vagy ha havi keresetedből kitelik erre, akkor szintén nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest