Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Sziasztok

Olyan gondom lenne, hogy barátom kamionos egy hazai cégnél és az irányítók hát hogy is mondjam olcsó emberek akik, olcsók. Kellene valami külföldi net csomag amit: Anglia, Írország( ritkán), Francia, Német, Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olasz( ritkán). Ide valami elérhető és normális csomagot vagy csomagokat. Jó lenne a címek miatt amit a google maps-on kikeresel és koordináta alapján a navi már pontosan ott tesz le. Én is dolgozok 3x8 órában, családjában is főleg 12 órás műszak és nagyon nagy kínlódás amikor a kedves irányító csak lök egy pontatlan vagy hiányos címet. Neki kötelező lenne a koordináta na de olcsó ember az olcsó ember az Egri cégnél meg csak az olcsó irányító a lényeg. Tegnap is érdekes volt a mai pótnak a vizsgája Hollandia a cím meg egy benzinkút. Sétálgattam egy órát a környékem (maps utcakép) mire megtaláltam a pontos címet. Köszönöm előre is a segítséget
-
Ha független a teló vegyél kinti prepaid kártyát.
Ha nem, én megelégednék a wifivel. -
escape
aktív tag
-
Vangelis
félisten
válasz
andris1602
üzenetére
-
andris1602
aktív tag
Szia
Bár ez nem feltétlenül a kérdésedre a válasz, de talán alternatíva lehet, ezért leírom a tapasztaltaimat.
Szóval nem tudom, mennyire olcsóbb kinti szolgáltatótól venni, de én vodás vagyok, és amikor átléptük a határt nyaraláskor és teleléskor, az üdvözlő után mindig jött sms, hogy passport-al légy mindig online bla bla bla.. Egyszer kipróbáltam, (Görögörszág) ha jól emlékszem 900HUF és kapsz érte talán 50 megát. Ami valljuk be nem túl sok, de e-mailt szinkronizálni bőven elég. Ha jól emlékszem ez valami napijegy volt. Most rákerestem, lehet 100 és 500 megát is kérni, természetesen
áron.
link
Gondolom a többi szolgáltatónál is van ilyen.
Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

áron.