- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem visszakeresni nem sok értelme van benne, mert az a fileelnevezéssel szokott menni, és akkor valóban ránézésből tudni lehet a módosításokról. Hogy naponta műveljen backupot, az nem biztos, hogyrossz automaticében. Nálunk a cégnél ha jól vettem ki a hálózatot naponta többször mentik automatice. Hogy hogy, azt nem tom, de gondolom ott sem mindig midnent telibe...
-
"Erre ott az ALT-TAB."
Szerintem soha az eletben nem hasznaltal multi-workspace feluletet, ha ilyeneket mondasz. A tobb workspace arra jo, hogy egyreszt ketdimenziossa teszi az ablakok elrendezeset, amivel egyreszt csokkenti az egy ablak eleresehez szukseges gombnyomasokat (atlagosan meg worst-case is), masreszt szepen be lehet oket rendezgetni es egy gombnyomassal valtogatni koztuk.
-
Major Major
senior tag
Én is jól elvoltam workspace-ek nélkül, míg nem tudtam a létezésükről
De aztán egyszer odakerültem fél évre egy Solaris munkaállomás elé, és megszerettem. Sokkal jobban rendbentartható vele a munka. (Furcsa, hogy fentebb pont egy CAD designer nem osztja ezt a nézetet) Konstans futtatsz egy programot, de közben a járulékos dolgokat is csinálni kell (filekezelés, levelezés), ezzel nem kell állandóan föl-le nyitogatni, mindíg újrarendezni.
Ha meg csicsa is kell, akkor Compiz Fusion.Time Machine-ra kiváncsi vagyok, beválik-e. Van egy nagyon jó indikátora ennek. Ha jó egy feature, megcsinálják open source-ra is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest