Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A kész termék használhatóságában viszont talán ráveri a köröket, ez még nem dőlt el."
Na ez sztem rengeteg embernek a baja a Macesekkel: meg mielott megismernek a sajat oldaluk termeket, mar elkezdik modnani, hogy koroket ver re minden masr,a amikor megjelenik vmi, azonnal joob, mint midnen addig, sot, ilyen meg nem volt, nem leet megcisnalni, stb. stb. Aztan amikor szembesitik oket vele, hogy bizony nemisannyiraujes annyivaljobb, amit szajkoznak, akkor meg fel vannak haborodva.
Sztem az ellentaborbol senki nem az oprendszer vagy a programok tudasat fikazza, hanem a hozzaszoloket, macrajongok stilusat...Tudom te nem tettel ilyet, csak pont most pont jol jottek a reagjaid, hogy ezt leirjam egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest