- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Most, hogy olvastam a reagálásodat, nekem is eszembe jutott valami, amit nem éreztem helyesnek a halál környékén - Gyula, amennyire megismertük, inkább önmagát felkötő típus lett volna, nem pedig ereket vagdosó.
Hosszú lenne kifejtenem, miért is gondolom így, úgyhogy spóroljuk meg a dolgotAz meg egy másik, hogy szerintem tiszteli annyira az öregeket, hogy nem a házukban ölte volna meg magát.
-
Vakegérke
félisten
Ráérünk, Tzombi, miért ne nyitnál új sorozatot? Annyit láttatsz életedből, amennyit jónak látsz.
Ez is az UI-hoz.
Bár a következő kedden más történetet akartam publikálni, megváltoztattad szándékomat. Egy olyan kiskatonáról lesz szó, aki személyes ismerősöm, munkatársam volt. Ő mesélte el "hőstettét", melynek valódiságát többen megerősítették.
Nincs mit megbocsájtanom, nem is gyűlölöm az illetőt. Egyszerűen üvegből van számomra, immár több, mint harminc éve. -
Vakegérke
félisten
Megtisztelő, hogy kérésemet figyelembe veszed. Jöhet az a rendőrös-fogdás történet.
Bár priviben kéne, itt kérdezem meg: Kőbánya mely részén élsz? Tudod, csak azért, hogy föccer barátunk hamarabb rád találjon. No meg azért, mert jómagam is kőbányai vagyok. Újhegyi lakótelep. Kicsi a világ.
Lustálkodás nyista, írj csak.
Ami pedig azt illeti, hogy nem tudod honnan indítani a fogdás írást, nem lehet probléma. Lecsavart valaki egy fülest, én meg izé, stb, fogda, gyötrelmek, végkifejlet. Jó, tudom, ennél sokkalta összetettebb történet.
És ha ösztökéllek, nem lehetne sorozatba önteni keserűséged?Ui: Soha senkit nem köptem szemen. Akit kellett volna, azok halottak. Legalábbis számomra. Üvegből vannak, meg sem látom őket. Egyszerűen egy köpést sem érdemeltek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest