- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #29 üzenetére
www.englide.hu
majdnem elhittem, hogy nincs magyar nyelvű honlap, de akkor se tetszik ez az elkülönülés(nem mintha én büszke lennék rá, hogy magyar vagyok) -
glutamin
őstag
válasz
hackeeeee #15 üzenetére
Ezt már valszeg csak mikrofonnal lehet kimérni. De 3-4 venti esetében együttesen már akár észrevehető is lehet a különbség. Gyártás szempontjából meg nem osz vagy szoroz sokat. Csak az öntőformán kell módosítaani kicsit.
Lassan olyan természetes része lesz a lakásoknak a szgép, mint mondjuk a TV vagy a hifitorony. Így az átlagember igénye is megjön idővel arra, hogy egy csendes eszköz legyen nem pedig egy zúgó förmedvény. Így nemcsak afanatikus guruk piava lesz az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest