- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Megfelelő körülmények között elpusztíthatatlan kötést biztosít, próbálkoztam anno mintadarabok összeragasztásával és széttörésével, most is ott porosodnak a műhelyem egyik sarkában
Ettől függetlenül a repedésmentesség biztosítása miatt üvegszálas hibajavítót használtam a felület gletteléséhez. -
syC
addikt
válasz
Engineer086 #8 üzenetére
Köszi.
Egyébként ez a gyantás ragasztás tudom, gondolom hogy erős, de mégis mennyire az? Pl. nem lehet-e elrepeszteni intenzív rángatással vagy ilyesmi? Mert egyébként esztétikailag (is) talán tényleg ez a legtetszetősebb megoldás.
-
syC
addikt
Üdv!
Remek írás , főleg, hogy hasonló projekten gondolkodom, grat hozzá!
Különösen tetszik a hátlapi megoldás, ugye a G5 moddingoknak talán egy az egyik legnagyobb kérdése, hogy hogyan ..
A másik a táp
-
feco72
Modder
Nálam is itt áll egy G4-es fél éve, de jó, hogy nem azt álltam neki átalakítani. Egyébként ezek a régi Mac-es házak tényleg alapból szépek, egyelőre gőzöm sincs, mit lehetne alakítani rajta, hogy "szebb" legyen. Viszont ez a mod nagyon jó, ha esetleg kiraknám a belsejét és pc-s cuccot akarok bele, akkor lesz honnan puskázni
-
zuchy
őstag
Hajrá, reméljük elkészülsz vele.
-
Engineer086
Modder
Direkt nem akartam rajta sokat változtatni. Ennek a háznak annyira tetszik a dizájnja, hogy szerintem kár lenne elrontani bármilyen komolyabb átalakítással. Például nem lesz rajta ablak, hanem a vaskos oldallap levétele után a plexi elemen keresztül lehet majd kukucskálni a ház belsejébe
-
HuMarc
veterán
válasz
Engineer086 #2 üzenetére
Hát túlságosan Apple-dizájn. Felismerhető. Mind a Jawa-homokjáró, mind a többi modod annyira egyedi volt, hogy nagyon ( Szép fogalmazás
) Ezen meg valahogy kevesebbet változtattál. Persze ez még nem a kész állapot.
-
HuMarc
veterán
Nagyon szép gép, gratulálok!
Már így is, hogy még nincs kész. Bár kicsit még túl szabványos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest