Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Megfelelő körülmények között elpusztíthatatlan kötést biztosít, próbálkoztam anno mintadarabok összeragasztásával és széttörésével, most is ott porosodnak a műhelyem egyik sarkában

Ettől függetlenül a repedésmentesség biztosítása miatt üvegszálas hibajavítót használtam a felület gletteléséhez. -
syC
addikt
válasz
Engineer086
üzenetére
Köszi.
Egyébként ez a gyantás ragasztás tudom, gondolom hogy erős, de mégis mennyire az? Pl. nem lehet-e elrepeszteni intenzív rángatással vagy ilyesmi? Mert egyébként esztétikailag (is) talán tényleg ez a legtetszetősebb megoldás.
-
syC
addikt
Üdv!
Remek írás , főleg, hogy hasonló projekten gondolkodom, grat hozzá!
Különösen tetszik a hátlapi megoldás, ugye a G5 moddingoknak talán egy az egyik legnagyobb kérdése, hogy hogyan ..
A másik a táp 
-
feco72
Modder
Nálam is itt áll egy G4-es fél éve, de jó, hogy nem azt álltam neki átalakítani. Egyébként ezek a régi Mac-es házak tényleg alapból szépek, egyelőre gőzöm sincs, mit lehetne alakítani rajta, hogy "szebb" legyen. Viszont ez a mod nagyon jó, ha esetleg kiraknám a belsejét és pc-s cuccot akarok bele, akkor lesz honnan puskázni

-
zuchy
őstag
Hajrá, reméljük elkészülsz vele.

-
Engineer086
Modder
Direkt nem akartam rajta sokat változtatni. Ennek a háznak annyira tetszik a dizájnja, hogy szerintem kár lenne elrontani bármilyen komolyabb átalakítással. Például nem lesz rajta ablak, hanem a vaskos oldallap levétele után a plexi elemen keresztül lehet majd kukucskálni a ház belsejébe

-
HuMarc
veterán
válasz
Engineer086
üzenetére
Hát túlságosan Apple-dizájn. Felismerhető. Mind a Jawa-homokjáró, mind a többi modod annyira egyedi volt, hogy nagyon ( Szép fogalmazás
) Ezen meg valahogy kevesebbet változtattál. Persze ez még nem a kész állapot. -
HuMarc
veterán
Nagyon szép gép, gratulálok!
Már így is, hogy még nincs kész. Bár kicsit még túl szabványos 
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ezen meg valahogy kevesebbet változtattál. Persze ez még nem a kész állapot.
Már így is, hogy még nincs kész. Bár kicsit még túl szabványos