- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Megfelelő körülmények között elpusztíthatatlan kötést biztosít, próbálkoztam anno mintadarabok összeragasztásával és széttörésével, most is ott porosodnak a műhelyem egyik sarkában
Ettől függetlenül a repedésmentesség biztosítása miatt üvegszálas hibajavítót használtam a felület gletteléséhez. -
syC
addikt
válasz
Engineer086 #8 üzenetére
Köszi.
Egyébként ez a gyantás ragasztás tudom, gondolom hogy erős, de mégis mennyire az? Pl. nem lehet-e elrepeszteni intenzív rángatással vagy ilyesmi? Mert egyébként esztétikailag (is) talán tényleg ez a legtetszetősebb megoldás.
-
syC
addikt
Üdv!
Remek írás , főleg, hogy hasonló projekten gondolkodom, grat hozzá!
Különösen tetszik a hátlapi megoldás, ugye a G5 moddingoknak talán egy az egyik legnagyobb kérdése, hogy hogyan ..
A másik a táp
-
feco72
Modder
Nálam is itt áll egy G4-es fél éve, de jó, hogy nem azt álltam neki átalakítani. Egyébként ezek a régi Mac-es házak tényleg alapból szépek, egyelőre gőzöm sincs, mit lehetne alakítani rajta, hogy "szebb" legyen. Viszont ez a mod nagyon jó, ha esetleg kiraknám a belsejét és pc-s cuccot akarok bele, akkor lesz honnan puskázni
-
zuchy
őstag
Hajrá, reméljük elkészülsz vele.
-
Engineer086
Modder
Direkt nem akartam rajta sokat változtatni. Ennek a háznak annyira tetszik a dizájnja, hogy szerintem kár lenne elrontani bármilyen komolyabb átalakítással. Például nem lesz rajta ablak, hanem a vaskos oldallap levétele után a plexi elemen keresztül lehet majd kukucskálni a ház belsejébe
-
HuMarc
veterán
válasz
Engineer086 #2 üzenetére
Hát túlságosan Apple-dizájn. Felismerhető. Mind a Jawa-homokjáró, mind a többi modod annyira egyedi volt, hogy nagyon ( Szép fogalmazás
) Ezen meg valahogy kevesebbet változtattál. Persze ez még nem a kész állapot.
-
HuMarc
veterán
Nagyon szép gép, gratulálok!
Már így is, hogy még nincs kész. Bár kicsit még túl szabványos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ezzel a bejegyzéssel kívánok nevezni a 2013-as Veletech rendezvény modder versenyére!Az projekt célja, hogy egy...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest