- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Rettentően sajnálom, nyugodj békében!
Sz.
-
LBandi
aktív tag
Nyugodj békében!
-
szörnyű ilyeneket olvasni, nyugodjék békében!
-
x_o_n
veterán
Nyugodjék békében
-
Snoop-y
veterán
Andriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis mieeeeeeeeeeeeeeert
Nyugodj bekeben!
-
sziku69
őstag
Páromnak is nekem is van jogsink. Épp az előbb hívtam, mert bement a XVIII.ba valamiért. Kicsengett a telefon, de aztán foglaltat jelzett. A frász jött rám. Azt hiszem a következő művelet egy kihangosító lesz az autójába. Nem szeretem felhívni, mert mindig a táskájába teszi a telefonját, és abban kotorászik vezetés közben, ha hívják.
-
_az
senior tag
válasz
Crystalheart #191 üzenetére
egyetértek - amikor rendszeresen fórumoztam, kb ő volt az egyik alapvető tag... filmek, offtopic őrület, kettlebell, krav-maga, stb...
nyugodjék békében
-
h1mpi
félisten
Nem ismertem, de RIP!
-
icon
senior tag
Igen, megállunk egy pillanatra mi is... mindig lesz fanyalgó, aki azt mondja, hogy értelmetlenül történt meg, aminek úgy néz ki, meg kellett... itt vagyok egy pár éve, olvastam sorait, olyan embernek ismertem, aki próbálkozik a határokkal.
Igazán élt, ez maradjon meg bennünk. Ha már minden élet véget ér egy nap, ami létrejött...
-
Crystalheart
őstag
-
Dany007
veterán
Huh, most esett le mért váltott színt a Logout...
Respect a cikkért, megemlékezésért...Itt is elmondom, döbbenet...
Remélem tényleg van valami túlvilág, ahonnan már csak röhögnek rajtunk meg a halandó problémáinkon.
Azért hiába csak a fórumos ismeretség, megtudja rázni az embert. -
ViharVadász
őstag
Nyugodjék békében!
-
Televan74
nagyúr
Nyugodjék békében!
-
v.tom
őstag
Sajnálatos dolog.
Ilyenkor gondolkodom el, hogy az online szövődött ismeretségek mivoltán. Bár legfeljebb 1-2 alkalommal, ha találkoztunk személyesen, de ennek ellenére az utóbbi 10 évben itt ph-n számtalanszor keveredtünk beszélgetésekbe a legkülönfélébb témák kapcsán, és mint bárkivel, voltak vitás pontok és egyező vélemények is.
Mikor még aktív EVE Online player voltam, egy társam szó nélkül eltűnt az éterből. Nem sokkal rá a rokonai hívtak fel (!!!), hogy súlyos, hosszan tartó betegség következtében meghalt a játékostársunk, és szerette volna, ha értesítenek minket. Nem akarta, hogy megharagudjunk rá azért, mert szó nélkül elhagyott minket.
Rá kellett jönnöm, hogy bár személytelenebbek az online kialakult barátságok, de idővel minden többé válik, mint egy beköszönés a chatre. Az együtt töltött idő alatt ha tetszik, ha nem többek lesztek, mint egy avatar.
-
Tegnap este mikor megláttam a hírt, tátva maradt a szám, és pár percig csak meredtem a logout oldalára. Nem ismertem, csak a hozzászólásait olvastam itt a forumon, de még így is megrázó számomra, hogy a PH! egyik emblematikus tagja, elhunyt.
Nyugodjon békében.
-
sziku69
őstag
válasz
Döglött Róka #176 üzenetére
Sajnos ez igaz. De ez akkor válik "érdekessé" ha más bőrét viszi a vásárra, vagy a családját, gyermekeit hagyja hátra. Ezért kell valahogy rendet tenni az emberek fejébe, hogy ez ne történjen meg. De legalábbis ritkábban.
-
KaiotEch
nagyúr
Baaasszus, pont tegnap este mondta édesanyám, hogy a 11-esen kalásznál valaki meghalt, én meg csak vállvonással és egy "kit érdekel úgysem ismertem" szöveggel elintéztem. Hát ezt most gyorsan visszavonom.
Nyugodjék békében!
-
Keem1
veterán
Nyugodj békében Integra
-
bmatty
tag
Őszinte részvétem.
-
Pompi
nagyúr
Most olvasom. Sokkolt a hír szó szerint. Ismertem Andrást személyesen is, többször találkoztunk. Felfoghatatlan. Nyugodj békében!
-
anulu
félisten
nyugodj békében Integra!
-
F.B.I.
veterán
Őszinte részvétem.
-
Eupalaestrus
csendes tag
Őszinte részvétem : (
-
Straw
senior tag
R.I.P.
Sokat segített anno a Desire topicban.
-
Lord Myn
senior tag
B*zdmeg... Már bocsánat, de ez így kijött belőlem. Kb. egykorúak vagyunk, illetve csak voltunk. RIP!
Régebben én is állandóan száguldoztam, siettem mindenhová, volt olyan is, amikor azért száguldottam haza, hogy ne maradjak le egy esti filmről (mekkora f*szság volt...). Szerencsére ez ma már nincs így, legjobban akkor változtam meg, amikor apa lettem. Ma már az sem érdekel, ha a munkahelyről késem el vagy egy fontos találkozóról, van mobil, lehet szólni, hogy késem, mert nem olyan a forgalom. Rohadtul nem érdekel, egyszerűen nem éri meg...
-
gomsadib
tag
Nem is értem, el sem hiszem, hogy ez megtörtént
-
fene_vad
senior tag
nyugodj békében!
-
BITBOYS
addikt
válasz
Atlantis #159 üzenetére
De ez nagyon negatív gondolat, pont erre nincs szükség. Igenis tudatosítsuk magunkban, hogy ne a szavak emberei legyünk hanem a tetteké. Mutassuk meg végre a barátainknak, rokonainknak, kedvesünknek, hogy benőtt a fejünk lágya...egy következő és felelős fokozatba kapcsoltunk.
-
gyiku
nagyúr
kurvaelet
-
TaylorPro
addikt
Nyugodj Békében!
-
cudar07
senior tag
Nyugodjék békében.
-
Nyugodj békében, Integra!
A Prohardver még nem is Prohardver volt, amikor te már itt fórumoztál velünk, a legősibb időkben, a net hajnalán! Bárcsak balhézhatnánk még párat a fórumon... -
Egon
nagyúr
Először azt hittem, csak a nickje került nyugdíjazásra...
Nyugodjék békében! -
Khelben
nagyúr
Egy másik fórumon olvastam a balesetről, de eszembe sem jutott, hogy ismerhetem az áldozatot. Aztán tessék, ph-n meg fogad ez a hír
Nyugodjon békében!
-
R.I.P
-
Fitzgerald
veterán
Én nem ismertem igazán, de a filmes topikban jókat beszélgettünk emlékeim szerint.
RIP! -
Tomy Yayo
senior tag
Nyugodj békében!
-
wikings2
őstag
Te jó ég, olvastam a hírt más weblapon, és most kiderül hogy Integra volt az?
RIP
-
Atlantis
veterán
Nyugodjék békében!
-
Keeperv85
nagyúr
Jaj ne...
Én is csak párszor a fórumon beszéltem vele, de mélyen megrázó a tudat, hogy nincs többé... Borzalmas ilyen fiatalon... nem is találok jó szavakat!
Nyugodjon békében!
-
Nyugodj békében!
-
brumi1024
veterán
Nyugodjék békében.
-
huszar90
aktív tag
Bár én is csak a hozzászólásain keresztül ismertem, de beleremegtem hogy ilyen értelmetlenül kellett meghalnia. Az biztos annyit tanultam most, hogy lefogok állni a kocsival való állatkodással, mert bevallom velem is sokszor elszalad a gyeplő a Celicámmal.
De ezen változtatok mostmár. Részvétem a családjának!
-
erikke17
őstag
Fú, ez eléggé ledöbbentett mikor láttam Logouton ezt, kicsit hihetetlennek is tűnt...
Egy pár hozzászólás váltottunk fórumon
Nyugodjék békében!
-
Findzs
addikt
Béke poraira
-
spuros
őstag
Ledöbbentem.......
Nyugodjék békében!
-
Lomha 8V
addikt
Legyen neki könnyű a föld.
-
sziku69
őstag
Nagyon megrázó minden baleset. Még akkor is, ha nem ismertük az áldozatot. Hiszen akiket hátrahagyott, és mindenki más, ilyenkor döbben rá, hogy milyen múlandó az élet. Ma még itt viccelődünk egymással, holnap pedig egy tragédiától hangos (csendes) a PH.
Fejemet hajtom minden barátja, és hozzátartozója előtt, ezekben a nehéz órákban, napokban. Sajnos én is megtapasztaltam hasonló érzést. Nem kívánom senkinek!Nyugodj Békében Integra!
-
xcbiker
addikt
Alapvetően betartom a sebességkorlátokat, a szabályokat...igyekszem figyelni erre és a többi közlekedőre. De sajnos én is hajlamos vagyok mostanában el-el tolni a száját a gépnek, olyan helyen ahol azt gondolnám nem lehet belőle baj.
Pedig látjuk lehet... egy állat, egy olajfolt, egy kátyú, egy nyomvályú és véget ér egy élet.
Azt hiszem ezek után át kell gondolnom, hogy mikor és hogy megyek.
Én még szeretném, ha lenne gyerekem és azt látni felnőni tisztességes emberként.Kár hogy Andris halála döbbentett rá.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szörnyű ez a hír, az utóbbi időben szinte naponta váltottunk hozzászólást valamilyen Android témában vagy éppen a poltopikban. Egy értékes fórumozót és embert veszítettünk és ahogy olvasom a topikokat ahova ő is járt, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Nyugodjon békében!
-
Sanchez638
addikt
Nyugodjon békében.
-
bloomberg
tag
Ha emlékeim nem csalnak, ő volt az első, aki reagált egy korai fórumos hozzászólásomra - már nem emlékszem a részletekre - mikor idejöttem a ph-ra.
Személyesen nem ismertem, ugyan, de engem is megrázott a hír.
Nyugodj békében Integra.
-
8th
addikt
Mindig megráz ha egy értékes ember élete ilyen fiatalon és értelmetlenül ér véget. Nyugodjon békében.
-
LackoMester
addikt
Nyugodj békében.
-
gianni85
veterán
Nyugodjon békében!
Szerencsére nem ütközött másik vétlen autóssal. Felmegy bennem a pumpa, mikor száguldozók vétlen utazókat ölnek meg.
-
Cold5
senior tag
Nyugodjon békében!
-
Reaper
őstag
Andris, barátom, kollégám, te vittél el 6-7 éve életem első Kettlebell edzésére, együtt hegesztettük a mainframet, kitárgyaltunk mindent androidról, nexusról, bármiről, viberen is az utolsó üzeneted is erről szól. De autókról, nőkröl, kapcsolatokról, saját magunk tálalásáról... veled mindenről lehetett beszélni, sok jó tanácsot adtál, ami segített. Jó volt a VBt nézni nálad jóféle sörrel, és whiskyvel, vagy az Atlantiszban múlatni az időt. Tudom, hogy szerettél tempósan menni, és ebből lett végül a baj. De ezzel is itt hagytál egy utolsó tanítást, hogy milyen múlandó az élet, és hogy vissza kell venni.
Szerettem volna látni, hogy végül ki lesz a nő, aki mellett kikötsz, és hogy a Penny parkolóban ismét egymás mellé parkoljunk. A szeretett autód csak a tied lehetett, végül együtt kerültetek át oda, ahol végtelen a benzin, és szélesek az utak.
Végül nem tudtam megmutatni az 1 éven át készülő gépet, múlt héten nem úgy jött össze, és már nem is lesz rá módom.
Rettenetesen fogsz hiányozni, remélem egyszer még, jó sok évtized után, újra találkozunk. -
echterion
nagyúr
Rest in Peace!
-
busman
veterán
Nyugodjon békében!
-
cool13
őstag
R.I.P.
-
WinPho
senior tag
R.I.P.
-
poli27
veterán
Nyugodj békében :S
-
AMD Power
titán
Nyugodjon Békében!
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
Nekem is borzasztó hihetetlen. Pont ő, akit nem olyan embernek ismertem meg, hogy felelőtlenül száguldozna. Inkább féltettem a motortól mint attól, hogy autóval történhet vele bármi is.
Csak a Jóisten tudja mi történhetett ott akkor.Kár egy nagyszerű fiatalemberért és egy általa megőrzött, kiváló állapotban lévő Integráért.
Nyugodj Békében Andris! -
Relatív gyorshajtás?
-
Aethelstone
addikt
RIP
-
djculture
félisten
Sajnos mint az intő példa is mutatja a hazai útviszonyok brutálisan rosszak és úgy kell vezetni hogy bármilyen esemény esetén biztonsággal megtudjon állni az ember. Kár hogy renegeteg értékes ember nem veszi ezt figyelembe és ha megvan a baj már senki se tudja visszacsinálni egy varázsütésre..
Nyugodj békében! -
sptkyle
senior tag
Nyugodjék békében!
-
M5Norbi
őstag
R.I.P. Integra.
Nem ismertem csak a hozzászólásaiból.......
De fura lesz hogy többé nem jelenik meg az a jellegzetes arcképe a hozzászólásával....Nyugodjon Békében
-
Nippon
őstag
Teljesen mindegy, hogy milyen körülmények miatt következett be a baleset.
Nyugodj békében! -
buvartacsko
addikt
OMG!
Hihetetlen...
RIP.
-
gery2123
őstag
Nyugodj békében!
Nagyon sok topicban láttam, és tényleg volt mindenhez egy jó hozzászólása. -
interstate76
addikt
Nyugodjék Békében!
A családnak, barátoknak, ismerősöknek pedig mielőbbi megnyugvást kívánok.
-
BITBOYS
addikt
Nyugodj békében, Harcos
bevésted magad az emlékeimbe és köszönök mindent..nem jutok szóhoz..
-
Bjørgersson
félisten
Nyugodjék békében! :(
-
törölt tag
Nyugodjon békében.
-
marcias
őstag
Számomra is "csak" mint aktív fórumtag volt ismerős, de ilyenkor döbben rá az ember igazán, hogy a profilok mögött is múlandó hús-vér emberek vannak. Őszinte részvétem a családtagoknak és azoknak, akik ismerték!
-
Delerium
senior tag
Nyugodjon békében
-
Pár hónapja halt meg egy barátom. Az ember fel sem fogja, egyszer csak nincs többé. Nyugodj békében, Integra!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest