- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel18
csendes tag
Sziasztok,
Az ASUS-os ügy (ASUS EeePc 1000H) ezennel az ASUS részéről lezárult.... Akit érdekel itt eltudja olvasni: Vásárló kontra ASUS szervíz -
Turbolada II
őstag
-
Angel18
csendes tag
Ha valakit érdekel, megérkezett az ASUS válasz... Vásárló kontra ASUS szervíz
-
rudi
nagyúr
Az Eee az olcsó cuccokhoz marad, a drágákhoz kellett ez az S. Egyébként kétlem, hogy sok értemle van a kisebb Sony Vaio noti ellen harcba szállni tajvani irányból. Alig több mint 2000 dolcsinál kezdődnek a 11,1"-os, normális felbonástású, optikai meghajtós, sokkal igényesebb megjelenésű TT-k, az Asusénál sokkal jobban csengő Sony márkajelzéssel, ami ebben a kategóriában lazán megéri azt a +3-400 dollárt.
Tartsa csak meg az Asus ezt a dizányt az Eee PC-khez, ott tarolni lehet vele.
-
bteebi
veterán
Szerintem elég jól néz ki, és a konfig is egészen rendben lenne, de az ára...
Ez a mostani $-árfolyam mellett szerintem kb. 350 kHUF-ba is fájna
. -
Szanya
tag
Keresem az eleganciaszabvány táblázatban az Asust, de nem találom. Segítenél frissíteni az adatokat? :-)
-
shteer
titán
védheted, de ezt nem ilyen formában kellett volna
nekem csak pozitív tapasztalataim voltak az asus szervízzel - tökéletes munkát végeztek, pl a kijelzőt nem is lett volna kötelezően cserélniük a subpixelhiba miatt. megtették.
megértem az álláspontod, de elég sokan elégedettek az asus termékeikkel és ők nem írnak cikkeket, arról h minden klafa - sokann olvassák a logoutot, én is végigolvastam már a linkelés előtt is.
remélem sikerül gariztatni a kijelzőt

-
WonderCSabo
félisten
Szép a cucc, de tapipad két oldalán lévő felület ocsmány...
-
Angel18
csendes tag
-
Solten
őstag
Én meg a teljesen elégedett "Eee user" vagyok, az Asus remekül összerakta ezt a kis masinát, minőségi cucc, azt is lazán kibírta hogy leszánkázott azt ágyról... (khm)

Nem védeni szeretném az imizst, de volt egy tonna lapom is a cégtől, mind remek, egy balul sikerült termék, vagy egy t*ketlen magyarországi support miatt felesleges rágalomhadjáratot indítani bármelyik gyártó ellen.
-
Angel18
csendes tag
Szia,
Ne haragudj, de most Clown-t fogom védeni, és nem azért mert ismerem, hanem mert enyém a sérült készülék, amiből az a fórum indult, melynek a linkjét kitette.
Nem hiszem, hogy azért tette ki ide, mert le akarná húzni az ASUS-t. Én sem azt teszem, és kértem eddig mindenkit, hogy ne ezt tegyünk. Építőleg készült az a hír is, és én is azért írok a fórumokba, hátha találkozom még olyan emberekkel, akiknek hasonló a problémájuk. Mivel nem tartom fernek az ASUS által kiállított számlát.
Valószínűsítem, hogy azért tette ki ide, hogy akiket az EeePc érdekel lássák, hogy ez van, ez történik jelenleg, hátha olyan is olvassa, akinek ilyen baja van és épp váltani akar másra, amiről ez a hír szól. -
Solten
őstag
Várom majd a kütyü PH! teszt konklúzióját, miszerint annyiraaa jóóó és szééép.. Ez a legszebb!! Ez kell a népnek!!

-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Solten
őstag
-
Cyrin
addikt
Szerintem idén lecseng ez az okostelefon baromság és ahogy a fogyasztók úgy a gyártók is felismerik, hogy egy bizonyos kijelző méret alatt használhatatlan egy ilyen cucc. Sok embert csak a kíváncsiság meg a divat hajtott, hogy ilyen telefonja legyen de nemsokára már ciki lesz ilyet elővenni. Tegnap is megcsodáltam egy Media Markt kínálatát, de csak mosolyogni tudtam a választékon. Nálam 9-10 coll-nál kezdődik a netezőgép. Olyan rossz ez alatt a képminőség hogy az a szemnek sem tesz jót. Inkább való egy ilyen gép a játékboltba mint számítástechnikai üzletbe.

-
Napfénysüti
nagyúr
Ebben egyetértünk. Nekem a Thinkpad még tetszik is
Pénzt nem adnék amúgy ezért az Asusért, pláne ennyit. Alapból nem vennék Asust.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Egy Fu-Si nem elegáns, de legalább nem ízléstelen, a Thinkpad meg olyan amilyen, az azért van hogy használják, nem azért hogy sznob ingyenélők kivágják az asztalra.
-
Napfénysüti
nagyúr
Fu-Si-t meg Thinkpadet használok azokhoz képest elegáns. Bocs hogy nem egyezik a véleményünk...

-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Cyrin
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mi elegáns ezen? A szelepsapka hatású zsanérok? Vagy a bőrt utánzó csuklótámasz?

-
Napfénysüti
nagyúr
1650 $ dirr
Ennyire azért nem számítottam. Igaz hogy 512-es SSD de akkor is. Mennyi lesz a sima változat? Külsőre amúgy elegáns notebook. -
venember83
nagyúr
Persze, mikor kihoznak spec alapján normális terméket, ami normálisabb billentyűzettel, képernyővel és akksiidővel rendelkezik, rögtön égbe szöknek az árak. Meglepő ez, kérem szépen. Képek alapján viszont nem csúnya, csak az a zsanér bántja az én két szemem.
-
tome.jr
addikt
Szerintem idén lecseng ez a netbook baromság és ahogy a fogyasztók úgy a gyártók is felismerik, hogy egy bizonyos kijelző méret alatt használhatatlan egy ilyen cucc. Sok embert csak a kíváncsiság meg a divat hajtott, hogy ilyen gépe legyen de nemsokára már ciki lesz ilyet elővenni. Tegnap is megcsodáltam egy Media Markt kínálatát, de csak mosolyogni tudtam a 7-10 colos választékon. Nálam 12,1-nál kezdődik a számítógép. Olyan rossz ez alatt a képminőség hogy az a szemnek sem tesz jót. Inkább való egy ilyen gép a játékboltba mint számítástechnikai üzletbe.
-
shteer
titán
-
Ste
addikt
-
Stiky
senior tag
512 GB -os SSD helyett sima vinyóval kb. $650 lesz csak... máris emberibb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
^Clown
addikt
-
Peter13
senior tag
Először azt hittem rosszul látok.
Másodszor is.
Harmadszor is.1650 USD? Szerintem a marketinges kollégáknak elgurult a pirulája...

-
shteer
titán
-
^Clown
addikt
-
Integra
titán
na kérem, eddig tartott az eee marketing etetés....

-
VaniliásRönk
nagyúr
Jah, elegáns, mint egy műbőr pénztárca.
Viccnek is durva ez a "ragyás" design. 
-
as_Rock
őstag
Notebook??
Karatekutya.....
-
Kendek
MODERÁTOR
Azért az az 512Gb-os SSD az nem semmi. Bár az ára sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a mostani $-árfolyam mellett szerintem kb. 350 kHUF-ba is fájna
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)