- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem sem megy 70 fok fölé, kivéve egyes UE4 játékokat. Más UE4 játékokban meg 60 valahány fokos. MSI 1660 Gaming X van tele ventilátorozott házban, elöl rácsos. más is panaszkodott, hogy a kártyája egyes játékoknál nagyon hangos. Ez játék függő, 80%-ban nekem sincs probléma. Nézz 1660 teszteket youtubeon, ott is normális az átlag 68-71 fok. Az RTX kártyák pedig tényleg hűvösebbek kicsit. De megjegyzerm az enyém is hűvös, kivéve néhány talán optimalizálatlan UE4 játékot.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #25 üzenetére
Igen, tapasztaltam annál a játéknál. Tudom, hogy a jó optimalizáláson sok múlik és reménykedek benne, hogy az UE5-ös játékokkal sem lesz probléma egy darabig. Az is optimalizálási probléma, hogy egyes UE4 játékok főzik a kártyát, még más címeknél teljesen halkak a ventilátorok?
-
törölt tag
Esetleg próbáljátok ki ezt az ingyenes kis UE5 játékot Steam-en, van gépigénye rendesen:
The Market of Light -
törölt tag
Én már csak az UE5 játékok gépigényére leszek kíváncsi, manapság nem olcsó fejleszteni. Valamint nem szimpatikus, hogy egyes UE4 játékok 74 fokra fűtik a kártyát egy jól szellőző házban és ez ráadásul hangos ventilátort eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest