Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
köszi én megtaláltam a cikket:
Windows 10 Pro users, on the other hand, get access to a new feature that Microsoft has conveniently labeled Windows Update for Business, and this allows them to defer and delay installation of updates and patches for a maximum of 8 months.
Good thing for IT administrators to wait up to half a year to see if there are any specific issues with any particular update.
Windows 10 Enterprise users are provided with the Long Term Service Branch (LTSB), which only gets updates every few years and is only recommended for those that do not necessarily need to be on the latest version of the platform in terms of features and improvements
lényeg hogy csak home verzió lesz bedrótozva. A prot lehet állítgatni. Mondjuk én is így gondoltam, így logikus is. köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest