- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
"Az összes nő akivel duktam" az, hogy néz ki ennyi játék után?
-
Milyen géped van?
25-35eFt-ból lehet rakni olyat, ami elviszi még azokat is amire azt írtad, hogy azért hanyagoltad, mert nem volt hozzá gép. -
elektrotank
aktív tag
Köszönöm. Most is lego fan vagyok. Sőt anno mindig lego-t kaptam húsvétra, karácsonyra stb... Szerintem a Carmageddon 2-t akartam írni, majd átírom a címét, a kép jó
Igen, a Mortal Kombat-ból 1-2-3 kimaradt, meg az utána következők is. Igen, én is letölöttem valamikor hozzá a honosítást
Nagyon jó
@nagynorbiman
Köszönöm. Nagy játék volt@BomiBoogie
Annak a zenének hihetetlen hangulata volt, akárhányszor beültem egy kocsiba, igyekeztem újra megtalálni azt a számotKedvenc számom volt az egész játékban.
@westcoastog
Én máig azt mondom, hogy a Lego Racers az eddigi egyik legjobb lego játék, amit valaha készítettek. -
westcoastog
veterán
válasz
BomiBoogie #6 üzenetére
2003-tól a megjelenésétől kezdve toljuk, hihetetlenül rá voltunk függve évekig.
Haver 14-szer vitte végig, jópárszor én is, és akkor a modolással töltött órákat sem említettem.
Majd mostanág akajruk haverral beszerezni ebayről papírdobozos változatban. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
westcoastog #5 üzenetére
Amikor szamuráj kardozni is lehetett és levágni az emberek fejét... gyerek voltam így nem feltétlenül szerettem levágni az emberek fejét, de kellett a pénz
A VC-nek óriási hangulata van, főleg az eredeti zenékkel.
Az elején, amikor megszólal a Billie Jean... -
westcoastog
veterán
Fú, fel sem tudom sorolni mennyi játékkal játszottam.
Lego racers isteni, ps1-en mennyit püföltem.
Vice city meg a best game ver. -
8th
addikt
válasz
BomiBoogie #3 üzenetére
Dettó, csak én a JJR2-nél.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
LEGO Racers!
Mekkora kedvenc volt!
(A többit meg se néztem, már itt elakadtam.)
-
inspiroyhome
senior tag
Szép lista!
GTA SA -
rdt89
addikt
Szép lista, látom nagy Lego fan voltál. A számítógépek nekem se voltak egy erőgépek, ezért is vettem mellé konzolt, mert hosszú távon olcsóbb, mivel nem kell fejleszteni, kell kompromisszumot kötni, de cserébe sokkal nagyobb a játékkínálat, mint PC-n
A Carmageddon-nál a 2-nek a képét raktad be, és a cím az egyet takarja (gondolom abból, hogy nincs szám írva a neve mögé). A Prehistorik 2 és Terep 2 nekem is nagy kedvenc. NFS-éknél a Pro Streetet tartom a széria legélvezetesebb tagjának és a Carbon-t. Underground 2-t tessék pótolni, azt kötelező saját erőből végig pörgetni, régen havi szinten egyszer minimum kiakasztottam (3-4 éven át).
A GTA-ról meg nincs mit mesélni, az egy hatalmas mérföldkő volt. Mortal Kombat 1,2,3 kiamradt? Elastomania a maga egyszerűségével volt a legélvezetesebb.
A mai napig játszok a Power Of Chaos szériával, az egy remekmű, pláne a hozzá készített honosítással.
Várom a második részét a cikknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.