Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogab93
tag
válasz
->Raizen<- #19 üzenetére
Jövő év elején minden kiderül elvileg .
-
dogab93
tag
Igen ,ha megvetted a normális alaplapot alá akkor nem volt gond vele,csak az legalább 25-30 ezertől indult az fx alá míg intel oldalon egy egyszerűbb deszkát már 15-20 ezerért is vettél/veszel hozzá és nem kell állítgatnod se semmit a biosban.Fx-et használni tuning nélkül pedig vétek már csak azért is mert akkor irgalmatlan gyengusz az 1 szálas teljesítménye, 4 ghz felett indul be az fx .Abban teljesen egyetértek ,hogy ez még nagyon korai kérdés melyiket lesz érdemes megvenni mert se az intel se az amd megoldásáról nem sokat tudni és addig csak hitvita.Nekem semmi gondom az amd-vel kártyából mindig az ő megoldásaik voltak a gépembe ,és annak idején procim is volt tőlük én szurkolok nekik .
-
dogab93
tag
Remélem majd lesznek megfizethető áron is normális lapok a zen alá,és nem az lesz mint az fx-ek esetében ,hogy olcsóbb lapoknál szét throttlingolja az agyát,vagy pedig napokig kell tesztelgetni és finomhangolni a rendszert.Én többek között ezért is nem vettem anno amd-t nekem nincs kedvem napokig zongorázni a biosba ahhoz,hogy normálisan tudjam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már nem kell sokat várni és lassan megérkezik az új generáció az asztali gépekbe is. Mindkét gyártó 2016 végére ígérte...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest