- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
noorbertt #330 üzenetére
Szia. Strava appal monitoroztam a szintemelkedest es az atlagsebesseget. Én hasznosnak talalom a leejtőn töltést mint motorfék is. Nem koptatja fékem. Sajnos nem tul intelligens. Nem bannam ha beallithato lenne sebessegre a toltes merteke es nem kellene minden kanyar utan kapcsolgatni hogy a legtobbet kihozzak belole.
-
Stonerice
őstag
A középső négyzetek, jobb oldalt a rásegítési fokozatot, bal oldalt a visszatöltési fokozatot jelzik vissza! Mivel a kettő közti kapcsolás nem automatikus ezért nekem kellett játszani vele. Még sosem tettem meg ezt az utat semmilyen bicajjal, és nem tudtam mire számítsak. Felfelé hegymenet fokozatba mentem elég sok ideig.
Mivel mondjuk azt hogy noob vagyok és nincs erőnlétem. Pláne úgy hogy ez az első utam az idén!
Szóval a hegymenet az a 4. rásegítési fokozat után van amolyan extra bár különbséget nem tapasztaltam a 2 között. Nyomva kell tartani kicsit a + jelet és villogni kezd a négy négyzet. Kiírja hogy a konzol, hogy Mounting.
Tehát az akkut teljes egészében igénybe vettem. Bár ezt leszámítva még okosan bánik vele. Szóval ha én nem taposom a pedált mert nem bírom, akkor a rendszer sem ad olyan nagy kraftot a hajtásba. Féltem hogy már haza nem tudok menni vele. Ezért kapcsoltam ki ahol vízszintesnek tűnt a szakasz. Na és megszokás hogy ha lerakom a bicót akkor kikapcsolom a rásegítést. Hazafelé a 10km leejtőn egyes és kettes fokozatban tudtam használni a visszatöltést. Ez arra volt elég hogy félig feltöltse nekem az akkut. Innentől pedig egyes rásegítési fokozatban hazáig tekertem Dorogra. Végeredményként pedig pont addig ürült az akku mint a hegytetőn!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Honda topik
- Netflix
- Opel topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- SSD kibeszélő
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest