- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ha az összes ebike-ot egy nagy halmazba rakjuk, akkor tény, hogy nem az aktív sportolók a célközönség.
Az, hogy hány %-os csak akkuteszteléssel lehetne megmondani, amit egy szoftver kiír, azt erős fenntartással kell kezelni. Persze azt a hatótávokból is látod, hogy mennyire jó, ha most is nagyjából azt tudja mint újonnan, akkor biztosan még kiváló az állapota.#7110 Ijk
Szerintem inkább 5 évvel érdemes számolni, mármint a motort és akkut illetően. A gyártók is nagyjából ezzel kalkulálnak.#7112 sebgutkopf
A Te szemszögödből nézve igaz, de az ebike felhasználóknak csak egy kis szelete aktív valamilyen gravity szakágban, akár versenyző akár hobbi szinten. És ezek a felhasználók is csak az elmúlt pár évben kaptak így rá. Amikor pl 2015-16 környékén felmentem a Pilisbe a Bosch gen 2 Cx-es gépemmel, alig alig láttam e-montist, pedig már akkor is nagyon sok ebike szelte az utakat itthon is, és az sem volt olyan nagyon rég. Sokkal nagyobb volt akkor még az elutasítottsága a pedelec rendszernek, azok között is, akik most nagy megelégedettséggel használják, de a felhasználók többsége koca bringás. Azon szoktam mosolyogni, amikor a használt ebike hirdetéseken ott hüledeznek, hogy van 2-3 ezer km egy bringában, 4-5 ezer meg már a vég.Személyesen ismerek jó pár olyan embert aki kb a tesco bicikliről ült át 1-2-3 milliós ebike-ra. És nem azért mert egyszerre nagy bringás lett belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- Politika
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo 2DS Luma3DS CFW hShop tollal, gyári töltővel, 8GB memória kártyával
- Nothing Phone 2a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 81 Eladó Hp 250 g7 i5 8 gen laptop FHD 256SSD 16GB RAM Zsír új akkuval a képek szerinti állapotban
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest