Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Trafikos
csendes tag
A hélix problémákra az a megoldás, ha nálam vesztek rendes hélixet (ce5+)
peace.. -
Trafikos
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nálam hasonló a helyzet, csak én nem szívok 0-ás lötyit, hanem normál esetben 11-est
Ami nekem bevált:
- Ha sörözök 16-os lötyit töltök DCT-be
- Ha pálinkázok 24-es lötyit DCT-be
(ez van..)És ilyenkor előveszem a jó öreg EVO SVR-t. Sárga vagy piros fokozat. Ha ez sem elég, elkisérlek a háziorvoshoz egy beutalóért

-
-
Trafikos
csendes tag
-
Trafikos
csendes tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Örülök, hogy nem csalódtál a termékemben
Amiről szó van mások kedvéért is CE5+ Long & Short Wick, igy van fent a záruházban
Most jön hozzá külön test ha vkinek mégis szüksége lenne rá a jövőben, meg egy rakat kazánrész hozzá, nehogy kifogjon a kereslet a kínálaton
Egyetlen sajnálatos dolog, hogy nincsenek színes tartályrészek hozzá... 
-
Trafikos
csendes tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Szia! Nálunk nincs kuponkód, kivéve ha valami akció van. Akciós cucc viszont most is van egy rahedli.
Az imént tettem fel egy ilyet:
eGo-Spin 650/900mAh kezdőcsomag egy Twist akkumulátor áráért?
(najó, 250Ft-tal több) -
Trafikos
csendes tag
Rendelhető az eGo-Spin!
eGo-Spin 650/900mAh in the Trafik
-
Trafikos
csendes tag
válasz
atiss78
üzenetére
160 dodó a mini satin silver red led, egyéb szín + led szín extra 15 dodó

áfa+vám inkább 32%, sőt volt már több is 35% (miért? nemtudom..), + cégeknek 10000 Ft vámkezelési költség és kiszállítási díj!!!!
, és egy pici haszonkulcs
Drága... de olyan is amilyennek lennie kell 
Várható beérkezés jövő hét k-sz-cs... -
Trafikos
csendes tag
Nálam 2.4 ohm fejekkel vannak alapból szerelve a patronok, ha valakinek úgy kell, szívesen látok mindenkit

WWEnigma: Örülök, hogy tetszik az eGo-Spin, várom én is a beszámolódat..

Hege: DCT patront miért is kell óránként csepegtetni? Csak mert nem kell...
http://ecigitrafik.hu/leirasok/Patronok címen megtalálod a helyes feltöltését a DCT-nek. Sikerült nagyon korrekt darabokat találnom végre, abszolút nem kell állandóan csepegtetni őket, csak az első feltöltés helyességére kell odafigyelni és ennyi 
Aki viszont vásárolna most a Trafikban, hétfőig szabin vagyok, csak hétfőn tudom postázni a megrendeléseket

Mindenkinek szép napot kívánok!

-
Trafikos
csendes tag
válasz
Hege1234
üzenetére
1.5 ohmos dct-vel vigyázz, mert a 650-es akksi saccra 1.5 órát fog vele bírni, viszont a TH nagyon meggyőző lesz hélix után. Muszáj bekecseoegteteni, mert a vatelin felső részét meg kell itatni olyan 10-15 csepp eliquiddel különben égett ízt kaphatsz...
Nálam le van írva a helyes töltés, olvasd el, úgy jó lesz nagyon
De egy bikább akksi nem fog ártani a DCT világához. -
Trafikos
csendes tag
Előrebocsátom mielőtt flame lesz a kérdésemből, a béke jegyében kérdeztem..
-
Trafikos
csendes tag
A VMAX nem PWM szabályzós mint az EVO ? Ebben az esetben hogyan tartja a feszültséget terhelés alatt?

-
Trafikos
csendes tag
Próbálok mindenre válaszolni, remélem semmit nem hagyok ki

Hélixből én még nem skálázott verzióval nem találkoztam (tudok róla h létezik), Visionnek biztos, hogy nem volt olyan soha. Ez érvényes még a legelső V1 modellre is. Ettől még lehet Hélix, mert kb 2341-en gyártják mivel a legsikeresebb patron a piacon.
NR verzió jelenleg csak eredeti Vision rövidbajszos verzióból van. Amig ebből a készletből nem vásároltok ki, addig biztos nem lesz LW-ből NR.
Egyébként kapható volt LW NR de nagyon lassan vitték el, ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy csak LR-t és HR-t fogok tartani. Ráadásul akksiból is inkább szabályzottat árulok, azokhoz meg jobb az LR, az EVO-hoz meg inkább a HR
Számomra meglepetés volt, hogy a Twisthez is a legtöbb vevőm LR patront választott.A Hangsen Premium löttyről azt kell tudni, hogy minimum 16mg-os változatban kapható, maximum 24-esben, csakis full PG változatban van, nem is kérhető másképp. Azt nem tudom megmondani milyen egy Laca egyensúlyhoz képest, mert én mindíg füstbajnokot szívtam annó, viszont egy full VG hangsen és egy 50-50%-os dekanghoz képest nagyjából a kettő között van a sűrűség, hogy ez mennyire érthető így leírva... azt nem tudom
Mindenesetre a Storm az egy jó markáns dohány íz, a Delight egy lightosabb számomra különleges íz, nem tudom másképp leírni akármennyire szeretném. Állandó jelleggel is tudom pöfékelni bármelyiket, kivéve a Menthol Sensation-t mert az brutál... és érdekes módon az jött be a legjobban az ügyfeleknek. -
Trafikos
csendes tag
Sziasztok!
Mivel láttam meg van említve a topicban a Trafik, gondoltam beregisztrálok, és segítek egy-két dolgot a Stardust patronokkal kapcsolatban helyretenni.Tehát ami a Trafikban kapható eredeti VISION eGo Clearomizer (Halmizer, Hélix... akármi) azok ezek (rövid bajszosok):
Normál:
http://www.ecigitrafik.hu/index.php?route=product/product&path=72_75&product_id=179
LR:
http://www.ecigitrafik.hu/index.php?route=product/product&path=72_75&product_id=228Ezekre most mennyiségi akció van, LR-ből viszont már alig van.
Továbbá tudni kell, hogy VISION ide, 3ohm oda, a normál ellenállású vision hélix nem nagyon bírja a kiképzést 4.5v felett, pedig bírnia kéne elvileg.
A Long-Wick verziók (LR/HR) más gyártótól származnak, melyek ugyanolyan jó minőségűek mint a VISION által gyártott darabok.
A Long-Wickesek esetében a műanyaghenger új anyagból van, idáig sok eladott darabból egy sem repedt el, 1db volt DOA. Jobban szelelnek, és nem igazán kell őket döntögetni mint a régebbi modellt, illetve nekem az íze is jobban tetszik. A HR verzió VV mod tulajoknak kifejezetten ajánlott, 5+ volt-on.
A fentebb említett patronnal kapcsolatban egyelőre még nem tudok konkrétumot mondani nektek, rajta vagyok az ügyön.
Aki be van regisztrálva hírlevélre vagy FB oldalunkra meg fogja kapni az infót időben.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Guild Wars 2 (GW2)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
peace..
Ami nekem bevált:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)