- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Zsmester89 #28 üzenetére
Ez az itthoni fizetések hibája is és nem csak házra vonatkozik szerintem többnyire.
Aki másra költ erre nem, ott is bejátszik a fenti dolog is, nem csak az az elv, hogy kisebb a vélt hozzáadott értéke egy háznak... ettől nincs több fps. És mondjuk ha tetszik + szét se szeded csak 3 évente akkor valljuk be, nincs sok értelme csak azért 3x áron venni a házat mercsak.Én valahol a kettő között vagyok, volt már akkoriban jónak számító házam, pl. CM690, most CM 352 ami azért közel sem a top kategória, de mégis van értelmes szellőzés, némi hangcsillapítás, szóval nem is a legalja. Ki is néz valahogy. HTPC alá meg van 20k-s házam ami negyedakkora, anyagban is kevesebb nyilván, tehát ez relatíve olcsónak nem mondható. Óriási különbséget viszont nem érzek. Az arányokat azért érdemes megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest