Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Az átlag usernek, meg irodai felhasználásra is, bőven megfelel a Win desktop, lehet többet tud egy KDE, de a nagy átlag korántsem nem akarja annyira faragni, testreszabni.
Az az átlag user, aki felrakja kíváncsiságból Win 7 mellé valamelyik felhasználóbarát Linuxot, nem azt mondja, hogy megfelel neki a Win, hanem 2 héten belül már csak Linuxot használ.
Ha többen kipróbálnák, akik nem gamerek persze, meglepődnél mennyi Win maradna a gépeken!Ez van, kevesebb értelmetlenebb dolog van, mint egy mezei user gépén a Win. Nem konyítok az informatikához, számítástechnikához, csak annyit, ami az évek során rámragadt, tipikus home userként így látom, egy éve raktam fel Linuxot.
(#327) |DavidWoody|
objektíven kell gondolkodni és ennyiEz volt a legjobb az egész mondandódban!

-
válasz
Apollyon
üzenetére
windows egy idő után belassul kb használhatatlan állapotba a programok telepítésétől: így elég hamar eljön az idő, amikor újra kell tenni
Lehet, hogy nem így van, én mégis hasonlóan éreztem, ám egyszer csak nem telepítettem újra!

Inkább benéztem ide [link].
Lehet védeni a Win- t, ettől még az átlagfelhasználók ugyanezt tapasztaljál, amit fenn leírtál!
-
Komoly kérdés, hogy Win 7 vagy egy Linux diszró telepítése egyszerűbb!

Soha nem tanultam informatikát, 15 éven keresztül Win- t használtam, egy éve kipróbáltam az első Linux disztrót, kizárólag felhasználóbarát fajtát, mert nem értek hozzá!
Új alaplap került a gépbe, gondoltam felrakom a Win 7- et, megnézem az SSD tulajdonságait. 2 óra elteltével még guberáltam mindenféle illesztőket, de még mindíg nem passzolt minden. Legalább az SSD- t le tudtam tesztelni!
Elegem volt, no, mondom kipróbálom ezt a Manjaro iso- t, ha már leszedtem a múltkor.
8 perc alatt települt HDD- re, de azért volt olyan sok idő, mert a GRUB sokat szuttyogott a 3 meghajtón lévő egyéb disztrók beazonosításával.
Amíg települt, addig olvasgattam Firefoxon, hogy mit kéne még leszedni a Win- hez, hogy rendesen működjön.
Kár, hogy Win telepítéskor nem lehet közben böngészni ugyanazon gépen, mert idő az bőven lenne rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amíg települt, addig olvasgattam Firefoxon, hogy mit kéne még leszedni a Win- hez, hogy rendesen működjön.