Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komoly kérdés, hogy Win 7 vagy egy Linux diszró telepítése egyszerűbb!

Soha nem tanultam informatikát, 15 éven keresztül Win- t használtam, egy éve kipróbáltam az első Linux disztrót, kizárólag felhasználóbarát fajtát, mert nem értek hozzá!
Új alaplap került a gépbe, gondoltam felrakom a Win 7- et, megnézem az SSD tulajdonságait. 2 óra elteltével még guberáltam mindenféle illesztőket, de még mindíg nem passzolt minden. Legalább az SSD- t le tudtam tesztelni!
Elegem volt, no, mondom kipróbálom ezt a Manjaro iso- t, ha már leszedtem a múltkor.
8 perc alatt települt HDD- re, de azért volt olyan sok idő, mert a GRUB sokat szuttyogott a 3 meghajtón lévő egyéb disztrók beazonosításával.
Amíg települt, addig olvasgattam Firefoxon, hogy mit kéne még leszedni a Win- hez, hogy rendesen működjön.
Kár, hogy Win telepítéskor nem lehet közben böngészni ugyanazon gépen, mert idő az bőven lenne rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amíg települt, addig olvasgattam Firefoxon, hogy mit kéne még leszedni a Win- hez, hogy rendesen működjön.