Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Ny

senior tag

válasz spammer #324 üzenetére

Szerintem a programok természetes állapota a "csomag", már ha szállítani akarjuk őket.

De nem, nem segít. Ha az általad letöltött program véletlenül szépen és jól fut a disztribúciódon, az nem a csomag és függőségkezelés miatt van, hanem mert a program készítője felrakta magának a disztribedet és ott forgatta/nézte meg, hogy mi hova kerüljön.
    Alapesetben akkor fut egy nem disztribútortól beszerzett program, ha a készítője külön megnézte és kipróbálta a disztródon, különben berhelned kell. És ez független attól hogy létezik-e csomagkezelő vagy sem.
    (és akkor most eltekintünk attól hogy egy program egy darab interpretált nyelven írt szöveges fájltól vagy bináristól egészen sokáig tud méretben és komplexitásban nőni, egy ofísz például nyelvi fájlok nélkül is terjedhet párszáz megáig, úgy, hogy még így is igényel egy rakat libet, amit nem raknak bele.)

bambano: ez a win7 ez hogy működik? Ha én vettem használtan laptopot, amin van kódszámos matrica, akkor letöltöm a win7-t, beírom és örülök, vagy ez csak egyszer használatos?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés