Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Szerintetek tesztre el lehet indítani tuning nélkül sima léghűtéssel?
Nemrég vettem egyet, letesztelném, aztán elcsomagolnám az utókornak. -
Tomassy00
senior tag
Na rendeltem kettő darab extreme-t. Egyet magamnak, egyet meg kollégának
71 euro /darab. de mivel a két lap 100 euro feletti vásárlás, így ingyééé van a pósta.
Egye fene, ha más nem kirakom vitrinbe úgy is olyan kis mutatós -
-
Bővítettem a leírást képekkel, nyelvtani hibákkal.
Köszönet Melorin-nak az értékes tapasztalatokat.Side information; Maximus IX Apex-ben azonnal és hibamentesen indult a 9900KF.
HT is működik.
Közben a Maximus 8 Gene-n dolgozom, de ahhoz kelleni fog a külső EEPROM íróm, viszont a foglalat mod jónak tűnik. -
Pferi
senior tag
Tudom, hogy nem szép itt hirdetni, de ha valaki lemaradt az Alzás Asus Maximus IX Extreme-ről, nálam átvehet egyet beszerzési áron
Ryzen-es gépeim vannak, és rájöttem hogy nincs igazán szükségem rá. -
Úton a 9900KF, majd ha azzal teszteltem, akkor kiegészítem és bővítem a bejegyzést.
-
Amerigo57
őstag
Köszi a rövid tesztet.
Az MSI MEG Z490 UNIFY ATX-es Alaplap mellé rendeltem én is egyet a másik gépembe,
amelyben még egy MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap müködik.
-
Pferi
senior tag
Van esetleg köztünk valaki aki vállalna egy ilyen alaplap átalakítást egy mindkettőnk számára elfogadható összegért?
-
ReFleXx
addikt
Viszont az Extreme-ben a 9900k nem fog mukodni (HT-el legalabbis).
-
Na ná, hogy van. Már csak azért is, mert többen is vettünk ilyen lapot. Csak az aprón is van több belőle. A videót meg feltesszük YT-ra ha neked nincs az enyémre. Akkor részesülsz a bevételből is. Majd ha elérek annyi felíratkozót, hogy be lehessen kapcsolni. 2050-re várható
-
Nem rossz örülök, hogy magyar nyelven is van anyag. Annyi, hogy egy kicsit keveslem az anyagot. Kevés az info pláne aki nem tud annyit a dolgokról. Pl. írod, hogy a forrasztás megoldást választod. A kövi képen meg már huh túl vagyunk a nehezén. Az tök jó, de jó lenne tudni, látni mi történt közben.
Beszereztem én is egy ilyen lapot jó lenne megcsinálni. -
Melorin
addikt
Köszi a cikket. Sikerült is ez alapján upgradelnem a lapot és működik benne az i7-9700K
A letöltött modban elég nagy kuszaság van, több mappával, több verzióval, zip a zipben, stb. Én összemásoltam a zipben található mappákat így mindent tartalmazott. Mielőtt ezt megtettem, folyton hiányolt valamit moddolás közben. -
gabo89
senior tag
Találtam egy moddert (vagy hogy nevezzem) kínai fórumon, dsanke-t, aki csinált az alaplapomhoz való BIOS-t. Szerinted elég, ha ezt normál úton fel flash-elem? link
-
klopisemis
csendes tag
Nem semmi, szép írás, kedvet kaptam hozzá én is, de persze egyszerűbbnek tűnik így, mint ténylegesen nekiállni.
-
-
bob011
aktív tag
Jó volt olvasni.
Köszi a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minap dobta az egyik cimbora az infót, hogy 29.290Ft-ért van az Alzában Maximus IX Extreme lap. Ennyiért ajándék, csak...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest