Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Jó a szöveg!
Ügyesen írsz! 
-
feco930116
csendes tag
Úristen, óriási respect haverom "amatőr rapper" és együtt láttuk kicsit elrappelte, nagyon jó szöveg, érdemes lenne még ilyet írnod!

-
szablya
aktív tag
Kösz szépen mindegyikőtöknek
Amúgy SP-t nem szeretem, szerintem nincs stílusa... Meg utálnék úgy villogni... Persze én szájalok, akinek még egy profi mikrofonom sincsen...
De ha már magyar rap, akkor AnonimMC, Horus (és Őzi), na meg FankaDeli. SP hozzájuk képest csak egy nyálát verő kisgyerek. 
De amit most különösen kedvelek, mint zene, az a nemzeti rock, meg ossian, pokolgép, moby, kalapács... És ha külföldi zene, akkor doom, black vagy power metal

-
Brianiac
aktív tag
Gratulálok, nekem is tetszett!!!

-
Croissant
aktív tag

-
ijjájom
tag
Megpróbáltam hip-hop stílusban olvasni, szerintem nagyon jó. Tetszett!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy zseni ez a gyerek! 

Szívesen meghallgatnám a te szádból is, mert így olvasva....nem az igazi...
Bár nagyon nagyon tetszett a szövege!
Amúgy SP-t nem szeretem, szerintem nincs stílusa... Meg utálnék úgy villogni... Persze én szájalok, akinek még egy profi mikrofonom sincsen...
De ha már magyar rap, akkor AnonimMC, Horus (és Őzi), na meg FankaDeli. SP hozzájuk képest csak egy nyálát verő kisgyerek.