Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
Nagyon szép!
-
ZetorGumi
addikt
Köszi.
A festésről csak annyit, hogy lehetett volna jobb is. És az átfestését már nem én fogom csinálni, hanem festő.
Köszönöm a linkeket, elég hasznosak.
És a te géped is jóra sikerült, szép.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
BaluC
Modder
Gratulálok, elsőre egész jó lett, főleg ha az "alapot" is figyelembe vesszük.
A festés miatt meg ne hagyd magad! nekem is leszólták az első házam festését, de ki lehet javítani, bár Bari " S " alakban fújásával nem próbálkoznék. NEM akarom megbántani, sem a "technikát" leszólni. Csak nekem nem jött be, mert a kanyaroknál mindig megfolyt.
ITT egy videó amiben a 8:50-től, meg 13:10-töl, meg 16:05-töl láthatod, hogy lehet egyenletesen egy sprayvel festeni (sok egyéb infó mellett). Egyenes vonalban, majd a végén elengedni, majd másik sor.
De rengeteg oktató videó található, csak a megfelelő kulcsszavakat kell eltalálni. Vagy elmenni valakihez, aki ért a témához és tőle megtanulni az alapokat.
az én "ronda" kék festésemből ez lett:
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
ZetorGumi
addikt
Köszi szépen!
-
Adam06
csendes tag
Gratula, jól néz ki eddig. További sikereket hozzá.
Ha élnek értelmes lények más bolygókon, valószínűleg intelligensebbek, mint az emberek, ezért valószínű, hogy már meg is látogatták a Földet. De hol vannak erre a bizonyítékok? - Pszt! Tudja, itt magyaroknak hívjuk magunkat.
-
-
xKacsax
aktív tag
Gratulálok a moddinghoz! Kifejezetten tetszik a színe Imádom az ilyen barkácsolós/gányolós cikkeket olvasni. Az utóbbi időben pedig egyre több modder van mind itt, mind a neten. Csak így tovább!
Verba volant, scripta manent.
-
ZetorGumi
addikt
madmaxxx: Köszi. Hát egy picivel erősebb csak.
Paci.: Köszönöm. Nem is kell, nem volt nagy öszeg, amit erre ráköltöttem.
Hát mindig kupleráj van körülöttem, de csak így találom meg azt, ami kell.
Hát nah, valahogy úgy vagyok vele, hogy meló közben no pia, úgyhogy nekem csak a kitkat csoki maradt akkor.Buci21: Így vaan.
Egy napos dolog volt a festés, alapozás, stb. Először le kellett alapozni, aztán egy pár réteg festék, vékonyan felvíve, hagyva száradási időt, aztán egy pár réteg lakk, és még így sem tökéletes.ncc1701:A cica köszöni szépen.
manoarc: Van benne fekete, de nem olyan sok. Meg gondoltam viszek már egy kis változatosságot bele.
-
manoarc
senior tag
Jó a szín , végre egyre kevesebb feketét látok.
{。^◕‿◕^。}
-
ncc1701
veterán
Szép a cica.
-
Paci.
tag
Gratula! Szeretem az ilyen írásokat, nem kell minimálbéreket költeni moddingra ugye
Még mindig tetszik a káosz is, amivel munka közben körülveszed magad! Lerobbantott táp-burkolat alatt kitkat csoki, nagyon ütős
A modding pedig szép lett, csak így tovább![ Szerkesztve ]
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
madmaxxx
senior tag
Gratulálok! Szó szerint "újjászületett" a ház. Legfőképp, hogy jóval erősebb cuccok vannak benne, mint anno.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
ZetorGumi
addikt
Köszönöm.
-
Smani
senior tag
Grat
-
Bari
Modder
válasz ZetorGumi #26 üzenetére
Grat a géphez, és az íráshoz is , lomfelhasználáshoz képest nagyon jó lett
A festéssel kapcsolatban lenne észrevételem, a váz még kaphatott volna még egy réteget, a képen eléggé látszik, hogy foltos a festés, ha tudod egyenletesen egy nyomással fújd a festéket ne nyomogatással, pl S alakban egyenletesen, remélem érthető, hogy gondolom.
Üdv: Bari
-
ZetorGumi
addikt
Köszi.
Fújtam, meg keltem az alapozót.
Aha. Kajával moddoltam.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
FatalEror
addikt
Szép lett!
Mivel festettél géppel vagy fújóssal?
Kedvenc a képem a cica azt is moddoltad?HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Gratulálok!
Szép gépet sikerült összehoznod az "öreglányból"
Ez a metálpiros nagyon ütős lehet, ha szépen meg van világítva.
Én a vázat feketére festettem volna, hogy picit kontrasztos legyen.
-
Aucor
senior tag
Nagyon szép, tetszetős darab, profi munka!
Pont ilyen házban (na persze ez nem moddolt ) lakik az én gépem
-
Gude
senior tag
Ügyes munka és a színe is tetszik.Grat
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
ZetorGumi
addikt
Kb nálam is ugyanez volt. Szinte időre pontosan ugyanígy.
Régen: Rakok bele 3-4 ventit, ami ledes, rakok bele egy pár neoncsövet, meg vágok egy nagy lyukat az oldalán, rakok bele plexit, és kész a tuning. Most meg? Inkább kiveszünk belőle, vagy kicseréljük.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
őstag
Igen,fertőz. De komolyan.
Én 4 éve el nem tudtam volna képzelni,hogy többet költsek egy gépházra 2k-nál,mondván,hogy a belső a fontos.
(Azóta bele se merek gondolni,mennyit költöttem a jelenlegi házamra.)
Aztán láttam egy házat,beindult a fantáziám,és onnantól kezdve kerestem rá az okosságokra a neten.
És tényleg egyre többen vagyunk,akik otthon barkácsolnak szívesen.Mondhatni évente a négyzetére nő a gányolók létszáma(nem csak itt PH-n!) -
-
aram01
nagyúr
gratulálok ügyes vagy
1#,2# hozzászólás userjének bann
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ZetorGumi
addikt
(#1) Sub-ZeRo: Igen, betegség. Amugy Köszönöm.
(#2) hackeeeee: Köszi.
(#3) zazahoho: Köszönöm szépen.
(#4) radi8tor1: Néztem énis, a kábel tartja ott. Na majd megoldom valahogy.
Igen, nyertem is egy pár fokot a VGA-n.(#5) Duliee: hackeeeee jót mondott, nem volt másik sajnos.
(#8) mmdms: ODD-t nem használok, ha meg mégis kellene, külső rackben alszik. Szellőzés: Még a hátuljába várok egy 8cm-es piros ventit leszabályozva. Akkor lesz kész, ezért nem raktam be a plexilapot az olalába még.
(#9) hcl: Hát nem került sokba, lomfelhasználás volt.
(#11) Sub-ZeRo: Lehet jól jár vele.
Update: Még fogok késziteni pár képet erről az állapotról, és feltöltöm a Picasa albumba, csak ugye előjött az, hogy "ki kell próbálnommmm", és ezért nem lett kép csinálva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz joecontra #10 üzenetére
Nem mondtam hogy baj, csak manapság mindenki moddingol. Lehet elpasszolom valakinek az LCD kijelzős házamat, hátha valaki rákap.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Nem lett rossz, és gondolom egy vagyonba sem került
Mutogatni való hater díszpinty
-
mmdms
addikt
Nekem személy szerint nem tetszik a kialakítás, ODD-nek, szellőzésnek helyet egyáltalán nem látok, mondjuk víz mellett annyira nincs szükség rá. De a kivitelezés nem lett rossz.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Graphics
Jómunkásember
Fura az oldallap, hogy ki van vágva, és a dombornyomás / kár hogy nem bankkártya / ugyanúgy ott van, akkor már miért nem teljesen sík oldalt kapott?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem úgy tudod megfordítani a ROG logót az alaplapon, ha 180 fokkal elforgatod a házat!
Viccen kívül: szerintem az fixen van ott. Ez a BTX házak hátránya, de legalább a VGA nem fejjel lefelé van, mint az ATX-ekben.⭐ Stella
-
zazahoho
őstag
Gratula,tetszetősre sikeredett.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
nagyúr
Nagyon sok a modding kégli mostanában, persze nem baj, csak feltűnt. Ezt valami vírus okozza?
Grat hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest