Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Tetszett az írás. Kicsit bárgyú, de legalább nem kellett mindenféle adatra koncentrálni!
Elképzeltem magam előtt az egész gépet szinte benne voltam
Ma asszem áramtalanítom buliba indulás előtD-day 2002-01-04 01:54
-
Viszlát
addikt
Kellemes kis írás, jót nevettem a Crysis-on.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Locco
tag
Köszke mindenkinek, jól esnek ezek a szavak
-
parandroid
félisten
Úgy értem, jelenleg minden számítógépünk annak a nevét kapja, aki legtöbbet, ill. jellemzően használja (ezért a Dorkás elnevezés), az én esetemben kiegészítve egy notebook/desktop szócskával. A 'konyhai számítógép' elnevezésen azóta gondolkozom, amióta tényleg tervezek egy számítógépet a konyhába is, csak oda igazából várok valami elérhető árú ügyes érintőképernyős megoldásra. Tudom, ennek is van remek topikja.
Amúgy igen, amíg nem volt hálózat, az én gépemnek is minden telepítésnél ugyanazt a nevet állítottma be.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
anulu
félisten
válasz parandroid #38 üzenetére
nekem kb 7-8 eve az a gepem neve, ami
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Kareszovics
addikt
Tetszett! Leginkább azért mert képes volt agyban fullra lekapcsolni. Köszi!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
parandroid
félisten
Hajaj, 7 hálózatba kötött gépből álló itthoni hálózatnál már muszáj neveket adni, bár ezek leginkább a 'Dorka számítógépe' kategóriájúak. Bár gondolkoztam már a 'konyhai számítógép'-en is.
Az írás egyébként tetszett. Jöhet folytatás, akár szappanoperakét is. Biztos sok jelentős esemény van egy számítógép 'lakóinak' életében is: új jövevények, cserék, soknapos uptime-ok, szülinapok... ööö, már ha megéli ezt a matuzsálemi kort bármi egy helyen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
PazsitZ
addikt
Szerintem jópofa írás, nincs vele semmi gond.
Bár amit említettél, a túl nagy mögöttes tartalmat nem fedeztem fel, de maga az írás még jó- http://pazsitz.hu -
-
anulu
félisten
jaja nalam nem ilyen "hegesztett" Wind van, ugyhogy mind az en, mint anyukam gepenek van neve, es nemcsak "belso", szuk csaladban hasznalt, hanem pl az en gepemrol meg itt a forumon is paran tudjak, hogy mi a neve. de mind2 PC mar-mar csaladtagnak szamit
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Vakegérke
félisten
Emberek, ébresztő! Itt egy új meseíró.
Aki olvasgat, az tudja, eléggé otthon vagyok a mesékben.
Kapott kritikát a szerző, de szerintem nem érdemelte meg. Hátra kell dőlni, és átengedni magunkat annak a hangulatnak, amelyet az írás áraszt magából. Hiszen csak mese...Élvezetesnek találtam, és örülök ennek a hangvételnek. Csak így tovább.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Khan13
senior tag
Ember... nagyon szórakoztató és elgondolkoztató iromány, gratulálok! : ))
Nekem Vistán Khan-PC vagy mi a gép neve - szintén default a usernévből .
-
Locco
tag
válasz drizzt1666 #30 üzenetére
Akkor megnyugodtam nem csak én tok ilyet...
-
Locco
tag
válasz Speeedfire #25 üzenetére
Jaja xD
Többieknek is kösz
-
WonderCSabo
félisten
Nekem tetszett az írás, jót nevettem rajta!
-
őstag
Hát feldobott.
Értelme nem biztos hogy van. Viszont bármit bele lehet olvasni.
Vicces, feldobott. Ne gondolkozzatok az értelmén
Köszi -
szepko
tag
Ki Fekete Istvánt szereti,rossz ember nem lehet.
Bocsánat, hogy élek,én tehetek róla!
-
sztyui2
őstag
Jó kis írás, tetszenek ezek a nevek
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
kifejezetten tetszett
nalam az "Esztikek" nem arvalkodnak, 6-an csak megbeszelik egymassal a legujabb noi divatot
amugy meg nem ertem, miert gond, ha valaki nevet az pl a gepenek... enyemnek is van (sot, anyukamenak is.)
-
Locco
tag
Többieknek is köszi h elolvastátok
-
Locco
tag
Nem vettem úgy, csak nem ismersz, szal azt se tudhatod hogy mi érdekel Valamivel muszáj volt kicsit feldobni, mert még annyi értelem se lett vna benne, mint amennyi most van, ezért adtam neveket az alkatrészeknek. Amúgy eljárok én itthonról, és a p*nciról is van egy kevéske fogalmam (Elvégre nyolcadikban ötös dogát írtam belőle xD)(No meg amúgyis van... )
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
Jó kis mese
-
LLKobe
veterán
Félre ne érts, nem akartalak sértegetni. Ha ez megnyugtat én is írtam ide cikket
Csak szerintem ha vki egy teleforrasztgatott NYÁK-darabak ad nevet, annak kicsit többet kéne a levegőn lennieThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Nagyon jó, felvidító kis írás Gratula!
Mutogatni való hater díszpinty
-
rviktor25
tag
nekem bejött ez a "story" xD
Crysis meg szar xD fele ekkora gépigénnyel kéne így mennie kb...
Chiwasuu!!!
-
LLKobe
veterán
Hű apám Te egy igazi mértani kocka lehetsz Ha azt mondod hogy nem, azt csak akkor hiszem el ha publikálsz egy anatómiailag helyes disszertációt a p*nciról
PEACE
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Gaben01
őstag
-
-
Locco
tag
Első írásom, sok értelme nincs, de szerintem jól sikerült, és van ám mögöttes tartalma is, kiv vok ki veszi észre Építő jellegű kritikákat szívesen olvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest