Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #70 üzenetére
No tegnap nyomtam egy 100km-es tesztkört. Tapasztalataim összegzése:
Bicikli:
-MTB-al mentem, de lecseréltem a gumikat simára, ha ezt nem tettem volna meg nagyot szívok. Láncot is leolajoztam, ez is jó, hogy nem akadályozott.
-Ülést le kell cserélnem, mert ez valami katasztrófa volt30km után nem tudtam 2 percet ülni és még most is fáj a hátsó felem.
(Milyen ülést vegyek?)
-Kell még vennem kulacs és pumpatartót. Igazából nem fárasztott a viszonylag nehéz hátizsák, de rá kellett jönnöm, hogy az is a hátsómat bünteti ()
Felszerelés:
-víz: vittem 2x1,5 liter ásványvizet. Hol jobbra hol balra húzott a két palackLegközelebb viszek 2 kulacsot, abból egyet a biciklin. (kb 2-2,5 litert tudtam meginni az út során)
-kaja: vittem szőlőcukrot, de nem tudtam belőle túl sokat megenni, nem voltam kiéhezve rá. Leközelebb beledarálom a vízbe, hogy ne kelljen vele külön szenvedni. Még valami tuti pia kikeverésén gondolkoznom kell. Vittem 2 banánt, ami el is fogyott, de inkább mint jutalomfalat volt szerepe, mert nem voltam éhes. Akartam még vinni csokit, de elfelejtettem. Legközelebb viszek 1 szendvicset is.
-vittem hosszú nadrágot, pulóvert és két hosszúujjót biztos ami ziher alapon. Felesleges volt. Elég lett volna 1 hosszúujjú és egy esőkabát.
-pótbelső (kevlár betétes gumim van és ultrabiztos belső, de azért sose lehet tudni)
-szerszémok: francia kulcs, összecsukható fogó, univerzális szerelő izé
-biciklizár...Ruházat:
-baseball sapka: még így is leégett a szám, ezzel nem tudom mit lehet kezdeni
-napszemüveg: dejó is lett volna...
-hosszúujjú felső: ha ez van rajtam nem ég le minkét karom
-rövidnadrág
-biciklis kesztyű: kötelező
-futócipő volt kéznél, de szerintem lényegében mindegy miben teker az emberA kemény ülésnek köszönhetően 6h 45min alatt tettem meg a távot, többször megálltam pár percre pihenni. Izomlázam nincs, viszont nyeregbe ülni még nem fogok pár napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest