Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz alaszka27 #17 üzenetére
Tavaly nyugdíjaztam egy előző szériás APU-t, az A10-6800K-t, picit volt lassabb ennél a 7850-nél. Vagy fél évig agyaltam, egyáltalán kell-e nekem új gép. SSD-vel, RX570-el teljesen jó volt játszani is. Persze nem bántam meg a modern platformra váltást, de kellett kis idő a használatbavétel után, mire megbékéltem az elégetett pénzzel. CPU erőben valahol a vele egykorú i3 és i5 között vannak ezek a nagyobb APU-k, megjelenéskor az IGP meglepően jó volt bennük.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
alaszka27
csendes tag
Egy SSD-vel még csodákra képesek ezek a gépek
-
kopi72
aktív tag
Szep iras, koszi. En meg meg egy lassan 16 eves szorny chieftek hazzal nyomom, jelenleg ryzen 5600x-el, annyira nehez, h ha betornenek nem vinnek el :-)
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
promnet
újonc
Én egy kibelezett Win10et raktam rá, amolyan lite verzió. Szépen fut azóta is. Linuxal az a baj hogy legtöbb user megijed töle mert nem a megszokott felület. Pedig ilyen gépeken még tán jobb is lenne..
Egyedi webfejlesztéssel, kreatív projektek megvalósításával és humoros online megoldásokkal foglalkozom. Célom, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtsak, legyen szó weboldalakról, hosztingról vagy egyedi alkalmazásokról.
-
tasiadam
veterán
Rokonomnak volt évekkel ezelött felpimpelve a G31-es, kapott valami erősebb 2 magost, 4gb ramot, ssd-t, de már annyira gyenge volt a win10hez, hogy ihaj. Után a kövi lépcső egy haswell i3 lett. Oké, linuxal netezni még megy, de a yt-ot már nem eröltetném, esetleg egy gt1030-al
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
promnet
újonc
Én egy Dell hasonló kaliberü Core2 géppel voltam igy, hogy valami hasznosra még biztos lehet használni. Takaritás, pasztázás, kapott egy 120gb ssd-t, meg amit bir ramot, és mai napig jól megy, igaz csak netre meg Minecraftra használják.
Egyedi webfejlesztéssel, kreatív projektek megvalósításával és humoros online megoldásokkal foglalkozom. Célom, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtsak, legyen szó weboldalakról, hosztingról vagy egyedi alkalmazásokról.
-
WhrlpoolMind
csendes tag
A legtöbb BTX rendszerre ez igaz. Azonban a Wikipedia cikke alapján ("Compatibility with ATX products" fejezet) inkább a BTX-hez sorolnám ezt a házat, főleg, hogy a nagytesója (HP 7800) az általad is bemutatott (Wikipedia-cikk alapján második generációs) BTX. Igaz, a HP 7800 meg Compaq, csak átbrandelve.
Ah, azt hiszem, az ATX és BTX közötti határvonal ennél a gépnél nagyon elmosódik, és nem fogjuk tudni egyértelműen megállapítani, hogy ez most egy flipped mATX vagy egy 1st gen mBTX
Daniel WhirlpoolMind
-
Fjoe
tag
válasz Steve_Brown #1 üzenetére
Hasonló elrendezésű a Raijintek Styx matx ház, csak ott a táp a ház elejében van, viszont az alaplap helyzete ugyanilyen.
Egyébként jó lett a HP upgrade -
Krugszvele
senior tag
De szép ez a gép! Nagyon jól néz ki belülről!
Ezek a 10 éves gépek úgy teszik a dolgukat, ha nem mondják hogy tíz éves, nem veszed észre böngészéskor, vagy akármi máskor, kivéve hardcore gaming -
tag
Ez a gépház ATX, egyszerűen csak (szemből nézve) bal oldalon található benne az alaplap, nem a jobbon.
Lenovo SFF és Dell gépek rémlenek 3. / 4. generáció magasságában is BTX-ként (azóta nem tudom, mi a helyzet), szóval nem egy rövid életű dologról van szó.
ATX szemmel nézve ez egy alsó tápos ház, viszont pont olyan irányba forgatva, amerre a melegebb levegő természetszerint menni akar. Remek elrendezés egyébként, ha pl. passzív VGA-t, vagy nagyobb vezérlőkártyákat használsz. HP 500b házam volt anno, ami ugyanez a stílus
Intelék a Prescott-érában nagyon tolták ezt a szabványt, szerintem ismét előtérbe fog kerülni ugyanazon okból
[ Szerkesztve ]
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Ennél azért lehetne bővebben is, de amúgy tök jónak tűnik ez a kis ház
A lapos+Torx inkább könnyíti az otthoni szerelést, mert lapossal is tekerhető... meg amúgy is, Torx cuccokat kapni vagy 20 éve mindenhol.
Hőfokok hogy alakultak a porszűrőzés hatására?Mutogatni való hater díszpinty
-
Toltotollkin
junior tag
hasznald egeszeggel
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
Steve_Brown
senior tag
Ilyen házaknak lenne létjogosultsága alsótáposan, hiszen a videókártya közvetlen a ház tetején szívhatná be a levegőt. Talán a Bitfenix Portal ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest