- eBay-es kütyük kis pénzért
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
alaszka27 #17 üzenetére
Tavaly nyugdíjaztam egy előző szériás APU-t, az A10-6800K-t, picit volt lassabb ennél a 7850-nél. Vagy fél évig agyaltam, egyáltalán kell-e nekem új gép. SSD-vel, RX570-el teljesen jó volt játszani is. Persze nem bántam meg a modern platformra váltást, de kellett kis idő a használatbavétel után, mire megbékéltem az elégetett pénzzel.
CPU erőben valahol a vele egykorú i3 és i5 között vannak ezek a nagyobb APU-k, megjelenéskor az IGP meglepően jó volt bennük.
-
alaszka27
csendes tag
Egy SSD-vel még csodákra képesek ezek a gépek
-
kopi72
aktív tag
Szep iras, koszi. En meg meg egy lassan 16 eves szorny chieftek hazzal nyomom, jelenleg ryzen 5600x-el, annyira nehez, h ha betornenek nem vinnek el :-)
-
tasiadam
veterán
Rokonomnak volt évekkel ezelött felpimpelve a G31-es, kapott valami erősebb 2 magost, 4gb ramot, ssd-t, de már annyira gyenge volt a win10hez, hogy ihaj. Után a kövi lépcső egy haswell i3 lett. Oké, linuxal netezni még megy, de a yt-ot már nem eröltetném, esetleg egy gt1030-al
-
promnet
újonc
Én egy Dell hasonló kaliberü Core2 géppel voltam igy, hogy valami hasznosra még biztos lehet használni. Takaritás, pasztázás, kapott egy 120gb ssd-t, meg amit bir ramot, és mai napig jól megy, igaz csak netre meg Minecraftra használják.
-
WhrlpoolMind
csendes tag
A legtöbb BTX rendszerre ez igaz. Azonban a Wikipedia cikke alapján ("Compatibility with ATX products" fejezet) inkább a BTX-hez sorolnám ezt a házat, főleg, hogy a nagytesója (HP 7800) az általad is bemutatott (Wikipedia-cikk alapján második generációs) BTX. Igaz, a HP 7800 meg Compaq, csak átbrandelve.
Ah, azt hiszem, az ATX és BTX közötti határvonal ennél a gépnél nagyon elmosódik, és nem fogjuk tudni egyértelműen megállapítani, hogy ez most egy flipped mATX vagy egy 1st gen mBTX
-
Fjoe
tag
válasz
Steve_Brown #1 üzenetére
Hasonló elrendezésű a Raijintek Styx matx ház, csak ott a táp a ház elejében van, viszont az alaplap helyzete ugyanilyen.
Egyébként jó lett a HP upgrade -
Krugszvele
senior tag
De szép ez a gép! Nagyon jól néz ki belülről!
Ezek a 10 éves gépek úgy teszik a dolgukat, ha nem mondják hogy tíz éves, nem veszed észre böngészéskor, vagy akármi máskor, kivéve hardcore gaming -
Ez a gépház ATX, egyszerűen csak (szemből nézve) bal oldalon található benne az alaplap, nem a jobbon.
Lenovo SFF és Dell gépek rémlenek 3. / 4. generáció magasságában is BTX-ként (azóta nem tudom, mi a helyzet), szóval nem egy rövid életű dologról van szó.
ATX szemmel nézve ez egy alsó tápos ház, viszont pont olyan irányba forgatva, amerre a melegebb levegő természetszerint menni akar. Remek elrendezés egyébként, ha pl. passzív VGA-t, vagy nagyobb vezérlőkártyákat használsz. HP 500b házam volt anno, ami ugyanez a stílus
Intelék a Prescott-érában nagyon tolták ezt a szabványt, szerintem ismét előtérbe fog kerülni ugyanazon okból
-
Ennél azért lehetne bővebben is, de amúgy tök jónak tűnik ez a kis ház
A lapos+Torx inkább könnyíti az otthoni szerelést, mert lapossal is tekerhető... meg amúgy is, Torx cuccokat kapni vagy 20 éve mindenhol.
Hőfokok hogy alakultak a porszűrőzés hatására? -
Toltotollkin
junior tag
hasznald egeszeggel
-
Steve_Brown
senior tag
Ilyen házaknak lenne létjogosultsága alsótáposan, hiszen a videókártya közvetlen a ház tetején szívhatná be a levegőt. Talán a Bitfenix Portal ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bár a BTX rövid ideig élt, az első generációja használható ATX gyanánt is. Én pedig rajongok érte!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows Insider Program
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest