Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qukac
tag
Köszönöm a pozitív és negatív kritikákat, igyekszem a következő videóimnál még jobbat alkotni
. -
zodes
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem egy amatőrtől egész jó kis video született. Ha az M1 baklövéseit nézzük nap, mint nap ahhoz képest biztos jobb!! :-))))
-
Szerintem ugyes vagy, ritka az ilyen manapsag, aki kiall a kamera ele es tud ertelmesen beszelni legalabb 2 percig.
-
tfalcon96
aktív tag
Amúgy én is kicsit elvetélt ötletnek tartom a videódat, mert ahány féle konfig, annyi féle tapasztalat.
Sztem aki telón játszik, nem igazán akarja PC-n játszani ugyanazokat, arra ott vannak a PC-s játékok, jobb grafikával, PC specifikus irányítással.
A Microsoft EDGE jó ötlet, de még szörnyen fapados, semmilyen kiegészítő nem érhető el, nem igazán testreszabható, de ez valamilyen szinten érthető, mivel még nem fut 5+ éve, mint a versenytársai, idővel majd jönnek az updatek.Nálam a Win 8 fél évig bírta, annyira nem volt szimpi, szóval ment vissza a 7-es. A 10 kb. 2 napig, az USB vezérlős hibával én is találkoztam, a keresési buggal is. De nálam az verte ki a biztosítékot, hogy kb. 2-3 órával a bekapcsolás után befagyott a hálókártya, elszállt a net és semmit nem tudtam vele kezdeni, reboot után minden oké volt, 3 órával később megint befagyott. Lehet hogy driver mókolással sikerült volna megszűntetni, de nem igazán volt hozzá kedvem.
Sztem a Windows 10-nek csak az kezdjen hozzá, akinek van pár óra szabadideje, és türelme, amúgy ha valaki tökéletesen meg van elégedve az előző rendszerrel, nem szükséges rögtön váltani.
Én sztem majd 1 év múlva újra nekiugrok a 10-esnek, remélem addigra kinövi ezeket a bugokat.
-
joghurt
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
szabonagyur
félisten
Minden tiszteletem a tied, hogy felvállaltál egy ilyen sz@r videót.
Olyan dolgokon problémázol ami vicc...
Nézz meg egy Chrom to FF bookmark importálást, ott sem tudja a sorrendet elmenteni.
Játékok: ehhez úgy mi köze MS-nek? Majd a gyártó ha átírja akkor lesz barátságosabb PC irányíthatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.