Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picit szomorkás a hangvétele de sajna ez a valóság....Sok sikert és kitartás.
-
-
tildy
nagyúr
Sosem volt hitelkartya terhelesem, nincs hitelkartyam.
viszont volt olyan, hogy fizetes nem jott idoben, majd egy hetet kesett, es volt 15 fontunk. 4500 ft, kb.KEttonkre. Hat akkor 4 napig kenyerlangoson eltunk kedvesemmel. De ez egyszer volt, es soha tobbet nem szeretnek ilyet. Mondom ezt ugy, hogy olyan csaladbol jottem, ahol volt, hogy csak hetvegente jutott az asztalra hus .
Egyedul nekem van bevetelem, nem betegedhetek le.Csak remenykedni tudok, hogy a majd masfel hetes itthonletemre fogok rendesek fizut kapbi, kulonben megnezhetjuk magunkat.
-
DeFranco
nagyúr
"Jó reggelt! - köszön rám a feleségem."
És máris boldogabb lehetsz mint rengetegen mások.

Fel a fejjel. Boldog Karácsonyt!
-
molnarpeter
nagyúr
Szomorú történet
Gyerek akarok maradni... -
Lakik ott egy "C" osztályú" ismerősöm. A városba jár kukázni. Egyszer volt 3 napig egy pesti építkezésen takarítani, de nehezen viselte a távollétet. Nem tudom, miből eteti a 3 gyerekét. Mint kiderült, az apósa falumbéli. Nehéz volt beazonosítani, mert nem tudja a családnevét.
-
rainmen
aktív tag
Hát igen, manapság ha van munkája az embernek, azt becsülje meg. Egyik kollégám saját kézzel készített ajándékot fog adni a családtagoknak, rokonoknak és barátoknak, mert semmi pénze sem marad a fizetéséből, annyi a fix, havi kiadása.

-
dfdfdf
őstag
Én örülök hogy most találtam egy egy segédmunkás melót kint vagyunk a pusztában kerítést csinálunk. Megfáztam mint állat de menni kell hogy legyen ...
HIába szét van a térdem de már használható nagyjából szóval munka az jó dolog mégha a hidegbe kell sz**ni akkor is. -
Olcsii! Nincs azzal semmi baj, hogy a buli elmaradása miatt borultál ki. Ha emiatt lelkiismeret furdalásod van, attól nekünk még semmivel se jobb.
Lenry! Mi az a karácsonyi prémium? A 42 év alatt nem emlékszem ilyenre. Én arra gondoltam, hogy nyáron akár még munkám is akadhat.
-
olcsii
aktív tag
Hát hál isten, ezért fizetnek rendesen. Csak folyamatos 3 müszak miatt nehéz megoldani hogy éljek is egy picit.Ma voltam pesten állás interjún, és látaam egy hajléktalant bevolt gubozva a ruháiba,és tartotta a jégkrémes dobozt amiben volt 4db 5 forintost, én megtoldottam egy 100ft-al legyen jónapunk mindkettönknek gondoltam

-
-
olcsii
aktív tag
És én még maki voltam borulva hogy nem tudok bulizni, mert holnap dolgoznom kell
egy szavam sem lehet. -
-
Lenry
félisten
szomorkás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már bizakodom a tavaszi lehetőségekben, csak addig kell kibírni.

Gyerek akarok maradni...

. Legyen hát szerencsétek
.