- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Én meg köszönöm neked hogy megmutattad eme csodás új intel szörnyeteg.
Nem értem miért kell így irkálni! Én semmi rosszat nem szóltam be, írtam is ha lesz ilyen akkor kell is.
Jelenleg (elmúlt 1 hónap) éppen hogy csak bele néztem az új kaby lake felhozatalba, ami megint csak 10%-os előre mozdulást sejtetett. De persze leragadtam az i3 és i5-nél mivel Pentiumot max egy 750 mellé tennék.
Amit írtam hogy eddig ez volt a tendencia az nem tudom miért hülyeség.
HÁLA ISTENNEK 6 év alatt végre változik valami.Ha nem is Troll de akkor is elég agresszív vagy!
BÉKE!
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
A Zen hatására lehet változtatni kell a stratégián, mert az AMD már rég a 4 magos procikat preferálja!
Így maga a Pentium a 2 maggal és az i3 a 2+2-vel nem fog sokat érni ha pont bedob egy fasza 4 magost az AMD!
De persze te beszélhetsz a szorzózár mentes Pentiumról ami itthon azért kíváncsi leszek mennyiért fog menni!
Tesztek meg éppen hogy csak szivárognak.De legyen igazad hogy hogy 25k-ért veszek egy i5 verőt ami kihajt majd egy 1060-ast!
-
_drk
addikt
Papíron lehet szépen mutatnak ezek! De jelenleg nem ez a helyzet!
Mint mondtam én is kíváncsian várom, hidd el nekem lenne a legjobb (meg még persze rengeteg embernek)
,hogy egy Pentium vagy egy i3-as is bőven elég legyen! Ne kelljen 60 ezreket kiadni procira!Jelen esetben a cikkedben szereplő kártyákhoz se egy Pentiumot tennék már, és neked se az van szerintem.
De ha maradhatunk a 30-50 ezres kategóriánál, közel jövőben 30ért 100%-ig kihajtsa akkor MUST HAVE! -
_drk
addikt
Pentiumhoz biztos a legolcsóbb "legszarabb" lapot venném ! Budget konfig az ilyen.. ~15k
De abba lapba 1-2 év után mehet sima i3/i5 ami megduplázza sőőőt megtriplázza az erőt! A sima lapban meg ugyan úgy működik az i5 6500 mint akár melyik spéci lapban!Azért az i3/i5-re kíváncsi leszek! Ha i3 4 magos lesz (2017-ben 35 ezerért már illő lenne!) akkor az i5 kapja a 4 mag és 4 ht -t akkor az elég erős lesz!
i7-be még tehetnek annyi magot meg ht-t meg órajel a csillagos égbe!Csak nem tudom hogy megéri-e nekik! Ez majdhogy nem csak a Zen-en múlik!
De ha dx 12-höz tényleg elég a kisebb proci akkor az emberek többségének adott esetben az 1050Ti-hez bőven elég lesz!
Most azért az i3 ha kell a 4 fizikai mag akkor betud halni, főleg ha izmos vga van mellette ami meg kihajtaná az égbe
-
_drk
addikt
Akkor sok esetben csak beállítás függő, melyik kártya jobb. Ez érdekes mert így a nagyobb teszt oldalak is variálhatnak, hogy Melyiket hozzák ki jobbnak.
Jobb cpu nem kell, belépő vidkarihoz belépő processzor! Ennyi!
Inkább az a negatív hogy a 950-hez képest nem hogy az 1050 gyenge hanem még a Ti is kevés ahoz hogy előre lépésről beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest