Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Én ezzel úgy vagyok, hogy rám bárki bármit mondhat rólam lepereg, nem érdekel. Nem foglalkozom vele pofán röhögöm. De a szüleim tabu téma. És ezt nagyon komolyan veszem. Lehet, hogy primitívség és akkor legyek én is elkönyvelve egy primitív állatnak de ha nekem most elkezdené becsmérelni valaki a halott édesapámat az illető hetekig csak szívószállal ebédelne. Ez nem olyan dolog amivel poénkodunk. Aki egy ekkora gyökér paraszt az meg is érdemli, hogy még a szart is kiverjék belőle. És igen. Én biztosan lesüllyednék a szintjére.
-
nem_tom
őstag
Ha úgy mondod, hogy volt már veled ilyen, akkor elhiszem. De amúgy nem biztos.
A beszólókat általában hidegen hagyom, vagy ha olyanom van, megszégyenítem szóban. Nem szoktam mindenért ütni. (tudom, mert eléggé sokszor szóltak már be nekem, mégsem verekedtem még az életemben) Csak hát van egy bizonyos határ. -
nem_tom
őstag
Igen, ez ésszerűbb megoldás... De az indulatok, erős érzelmekkel keverve... Csak gondolj bele.
Amúgy szint úgy én sem vagyok azaz erőszakos típus, sőt az ellentéte... De azt mondom, örüljön annak, hogy ennyivel megúszta. Ahogy magamat ismerem, valószínűleg a kórházig meg sem álltam volna vele.Poll Tamás: Őszinte részvétem!
-
Jhonny06
veterán
Őszintén, kit érdekel? Tudta, hogy mi a helyzet és ennek ellenére felhozta az egyik legfájóbb pontot, megérdemelte, maradjunk ennyiben.
Soha életemben nem verekedtem igazán, pont nem vagyok az az erőszakos típus, inkább az ellentéte, de ha nincs ott senki más, elég nehezen tudtam volna leállni, ha egyáltalán.. tudom, nem ér annyit, de akkor is.
-
törölt tag
örülhet a gyerek annak, hogy csak az arcát törte szét... halottról jót vagy semmit, aki pedig rosszat mond, fel kéne kötni! ezen még én is felhúztam magam, doncortio meg főleg felhúzhatta magát, hisz ő átélte ezt!
szomorú, hogy az embereknek át kell élnie ilyen tragédiákat, rossz, hogy nem lehet az élet mindenkivel kegyes... nekem rengeteg konfliktus van a családomban, de istenem, ha valami történne valakivel, összetörnék lelkileg.
még a gondolattól is könnyekben úszik a szemem.
Poll Tamás: nem ismerlek téged, de a cikked elolvasása után biztos vagyok benne, hogy édesapád büszke lenne Rád! szívedben tovább él az édesapád, és ez a legfontosabb!
-
aero.
veterán
Megérdemelte. Hogy lehet valaki ilyen, hogy ilyet mondjon valakinek? Egy gyerek aki küszködik azzal tudattal, hogy elvesztette az egyik családtagját. És akkor lenyomorékozzák.
A többiek már szóltak előttem pár érdemes szót. De. Szerintem rakd le a jogsit és vezesd az autótokat. Gondolj úgy rá, hogy édesapád is itt ült, és most büszke lehet rád, hogy te is ott vagy és azt vezeted, amit ő vezetett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szerintem a magyar nyelv legszebb szava az édesanya. A második legszebb szó az édesapa.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külpolitika
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest