Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
1: Miért? Ha kitiltasz valakit, aki trollkodik, akkor az egész acc-ja ki lenne tiltva. A lényege az lenne, hogy egy központi Google account több alias-szal (külön munka, külön család, külön közeli ismerősök, külön ismeretlenek, külön elmebetegek, akikkel kénytelen vagy tartani a kapcsolatot és akkor már külön egy megbízható regisztrálós cím és egy megbízhatatlan regisztrálós cím (meg még mellé elférne egy "ha nincs bugmenot regisztrálós cím")

2: Úgy értem, hogy most a mailcímed @ előtti része a neved, ha nincs Google Profilod. Ha van, akkor meg mindenféle hülye Buzz-ba önhatalmúlag berak, még ha a "No"-ra kattintasz akkor is.
Az e-mail eleve kellett a meghívás miatt, tehát az alias mindenképp előnyös lenne. De attól, hogy egy mailcím egy adott dologra van fenntartva még nem muszáj mindenkinek látnia, mert egyáltalán nem releváns információ a wave témáját illetően.
-
moonman
titán
válasz
MichaelSD
üzenetére
"Persze a lecserélést nem lehet erőltetni, de ezért írtam, hogy elterjedt régi technológiáknál ez mindig gond."
az a baj, hogy nem azt kell lecserélni, ami működik, hanem azt, ami elavult és már nem szolgálja ki az igényeket. ha majd nyűg lesz az email, le fog cserélődni magától is, de úgy nem lehet megváltoztatni egy amúgy jól működő rendet, hogy bedobok valami újat, hogy na most lecserélem az eddigit, mert szerintem ez jobb. ez igenis erőltetve volt (lett volna).
-
-
Penge_4
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
Még mindig nem értem miért kéne lecserélni. Elférnek egymás mellett. A Wave inkább egy fórumszerű, valósidejű kollaborációs eszköz, az e-mail meg egy mindenki által ismert, mindenhonnan, minden létező eszközzel elérhető online postaláda.
Biztos többet használtam volna, ha Operával nem csak userJS-sel működött volna, de jelenleg még azzal is kínlódás volt. IE-vel egyáltalán nem ment, IE8-ra a Chrome Frame-et ajánlgatta, így nem csodálom, hogy nem terjedt el különösebben.
Plusz, amit már előttem leírtak páran, hogy az emberek nem igazán látták át mire jó. Egy csomóan össze-vissza javítgatták a Wave-et, színezgették, formázgatták a szöveget és hasonlók és inkább chatszerűen használták.
Plusz, a privacy része sem volt teljesen normálisan kidolgozva, ahogy mondjuk az egész Google Account-ban sincs, de itt pont az emberek bevonása miatt lett volna jó, ha
1: Lenne alias
2: Ne rakná az egész wave-ben publikussá mindenki mailcímét, legalábbis lehetne kérni, hogy ne.
3: Ne pakolgasson mindenkit partnernek, akikkel egyszer volt a Gmail-ben egy levélváltásom.
4: Legyenek csoportonként menedzselhető identitások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Byintek Love U14 Projektor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest