- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andika80
csendes tag
Itt a megoldás szomorú de nekem bevált....
Egy időben próbáltam kedves udvarias lenni az emberekkel,mivel a kereskedelemben dolgozok így ez valamennyire alap.
Ám mind a magánéletemben,mind a munkám során rá kellet jönnöm hogy ha pl előre köszönsz vagy próbálsz segíteni felebarátodon az civilizációnkban a gyengeség jele,és ha ezt észre veszi valaki még az is beléd fog kötni aki nem tervezte.
Lehet a sok idióta miatt vagy csak alapból de mára olyan de olyan bunkóvá sikerült válnom,hogy gyakran még saját magamat is szégyenlem.
Lekezelően már már szemtelenül beszélek a szomszédal,vevővel,mindenkivel ....és pár mondat után ki alakul az alá főlé rendelt viszony és mindenki átvált kedvesre(kivéve én)én továbbra is bunkó vagyok.....talán így lehet védekezni a hülyék ellen.
Nem valószínű hogy kedvelnek de kerülik velem a vitákat.
Nekem bevált próbáljátok ki. -
lapa
veterán
azért nem jó, mert még szaladhat vele kicsit, még a végén felgyújt valamit az égő testével. oda jobb a dexteri út az autoerotikus mumifikációval. de fogadjunk ez valami beugratós volt.
amúgy gyűjteni fogják nálunk is a ződet, környezetismeret meg a tápanyagok körforgása meg rég volt. meg nem is nagyon fogyeltek, na.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az igaz, ezeknek örülök is. Nincs eldugva, főútnál van, könnyen elérhető
Mondjuk suliba busszal járok, de Dózsakertig nem gyaloglok le
Fec555: Na az is durva, merjenek ilyen levelek jönni ide, azt hiszem akkor csöndes módról átváltok tényleg hangosra
#37: Volt Bánki, már vagy 4 neve volt mióta oda járok
-
ferensz
senior tag
No lám, földi találkozó? Egyébként hasonló helyzet volt a rutinpályával szembeni 4 emeletesben is Dózsakertben. Még vigyázni is próbáltunk, hogy tényleg ne legyen semmi gond-baj-probléma, mer' há' 18 év után a falusi bekerül panelba, és nem akarunk balhét. Ennek ellenére kaptuk a névtelen fenyegetőző leveleket a postaládába.
-
lapa
veterán
válasz
Coccolino_O #30 üzenetére
azért is legjobb lenapalmozni mindet, mielőtt valami baj lesz.
-
baluka26
veterán
Ez melyik lakótelep amúgy?
-
Thome
veterán
válasz
DeltaPower #21 üzenetére
Ilyenkor áldom a testem, hogy mellettem kalapálhatnak, akkor is eltudok aludni és nem ébredek fel ilyesmi dolgokra...
-
lapa
veterán
azért ne menjünk el arra, hogy akár csak nagyon-nagyon távolról is összehasonlítható a kettő. akármilyen műhely (elhanyagolható kivétellel), akármilyen tevékenység 1-2 nagyságrenddel kevésbé tolakodik be a másik privátszférájába.
ha meg éppen a padlót töröd felújításkor a makitával és nem figyeled az órát, úgyse hallod mikor a kertkapunál üvölt fél 11-kor. egyszer becsúszik mindenkinél, na.
-
DeltaPower
addikt
A flexelés még nem annyira élvezet, mint a fűnyírás. Tavasztól őszig nem telik el úgy 2 nap, hogy valaki ne nyírná a füvet hallótávon belül. Aztán ősszel következik a láncfűrész és a cirkula, errefelé sokan egészítik ki fával a fűtést. Télen egy ideig nyugalom, tavasszal kezdődik megint láncfűrész, jön a gallyazás, aztán a már majdnem hiányolt fűnyíró.
Mindezek ellenére összehasonlíthatatlanul jobb a panelnél. 4 évig laktam kollégiumban és valahogy még most is hülyét tudok kapni attól, ha olyan helyen kell aludnom, ahol áthallatszik jobb esetben csak az odébb húzott szék hangja, rosszabb esetben üvöltözés vagy maxra tekert hangfal a mellettem vagy felettem levő lakásból... -
Jhonny06
veterán
Nálunk is van ilyen, de jól szigetelt házban alig hallható, meg ritkán. Ez azért jócskán elmarad ilyen napi problémáktól. Meg bármennyire is jó fej a szomszéd, többnyire akkor is hallható a szomszéd és nincs akkora szabadság semmilyen szempontból. Tehát azért ne próbáljuk már meg úgy beállítani, mintha ugyanolyan lenne a kettő.
-
Vakegérke
félisten
Isten adjon olyan szomszédokat mindenkinek, amilyenek az enyéim!
1977 szeptemberében költöztünk a lakótelepre. A közvetlen szomszédommal azóta sem váltottunk egyetlen hangos szót sem.
Felül volt gond, albán albérlők voltak, a tulajnak a lóvé volt fontos, aztán végül hál' Istennek eladta a lakást. Azóta nyugalom van.Béke és csönd. Mondom ezt egy tízemeletes ház nyolcadik emeletén.
-
lapa
veterán
kertes házban kit érdekel ki flexel odakint? egyik szomszéd bácsi nálunk is beteg. cserébe nem szólunk hozzá a kirohanása óta, csak nézünk rá bambán. azóta felesége meghalt, ennyi maradt neki a világ legjámborabb szomszédaival jóban levés helyett.
avart égetni meg nemcsak tilos (legalábbis mifelénk úgy tudom az), de környezetbarátibb komposztálni. sose értettem mire fel a félszáraz gyújtogatás.
-
Ptech
addikt
Az ilyen öreg néniket el kell küldeni a halál fszára először szép cizelláltan, majd egyre erélyesebben.
Ha hagyod magad akkor csak rosszabb lesz. -
bambano
titán
azért nem, de olyanért, hogy miért nem hánytad el a havat, söpörted fel az avart, miért égeted az avart, stb azért igen. meg perfektek, hogy mikor ki milyen autóval jött, meddig maradt, miért csapkodta a kocsi ajtaját induláskor, stb.
van kertes házban is műsor, csak más a témája.
-
Jhonny06
veterán
Isten áldja a kertes házat, komolyan.
-
Thome
veterán
Itt a bútortologatás van meg éjjel... De itt legalább nem szólnak, mondjuk pont nem vagyok hangos, s végül is jóban vagyunk a szomszéddal, de azért megkérdezném hogy mit tud(nak) tologatni éjjel.
Nem egy nyugdíjassal gyűlt már meg a bajom, a nyílt utcán küldtek el a bús picsába már sokszor, mert hangos vagyok (hangosan pattan a gördeszka), kijönnek és kiabálnak hogy takarodjak innen. Ebből jön az hogy rohadt bunkó fiatalok + huligánok, ugyanis robbanékony vagyok, s visszaszólok.
-
vwpolopg
őstag
Ez a fapapucsban parkettán mászkálás mindenhol jelen van?
2 helyen is tapasztaltam eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem régen költöztünk Tatabányán egy tömbházba. Én, Édesanyám, testvéreim, és Édesanyám barátja. Testvéreim még kicsik,...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest