- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Nos én is azok táborát gyarapítanám akiknek jó tapasztalatai vannak a rendszerrel kapcsolatban.
Én már 2004 óta használom az ebay-t és összesen két esetben volt egy kis zûr a dolgokkal a többi ügymenet simán zajlott.
A legutóbbi gixer kb egy hónapja volt ami röviden a következô: egy angol bolttól vettem néhány szélkavarót aminek a postázási költségével probléma volt. Leginkább az, hogy 3xnem annyit fizettem érte mint amennyit saját maga költött rá, amit már menet közben jeleztem felé, természetesen nem volt érdemi reakció, csak annyi hogy legközelebb elötte jelezzek mielött vásárolok. Gyorsban jegyezném meg hogy itt nem az az eset állt fenn hogy azért drágább a posta mert abban is benne van a termék ára illetve bátyám is vett onnan több dolgot egyszerre és akkor nem volt töbszörözés a szállításban igaz akkor úgymond házon belülre ment a dolog..
Persze próbáltam több üzenettel is meg rávenni némi "refund"-ra de eredménytelenül. Szépen egy kövér negatív visszajelzés ment aminet az eredménye az lett hogy sikerült normális kommunikációt folytatni és megérkezett a refund is.
A tanulság az hogy a visszajelzésnek magában is nagyon fontos szerepe (Leginkább annál aki otttudna kereskedik) van és fôleg a korrekt kommunikációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- C# programozás
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest