Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25029) q1w21 válasza havri1 (#24990) üzenetére


q1w21
csendes tag

Ebay
E-mail-ből másoltam.

Hi jxvbel_6x2fda,
Here's what just happened:
We're sorry to hear that you haven't received "Outdoor Wrist Bag Sports Running Pouch Wallet Mobile Cell Phone Arm Bag New Blue". You've opened a request, and we've notified the seller that you've requested a refund for the item.

Here's what you need to do next:

Please allow a few days for the seller to respond to your request in the eBay Resolution Center.

If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Sep 17, 2015, please let us know. On that date, you can escalate your request to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your request and get back to you with a decision within 48 hours.

What you should know:

If we don't hear from you by Oct 11, 2015, we'll assume that things have been resolved, and your request will be closed. Note that once a request is closed, you won't be eligible for a refund through the eBay Money Back Guarantee for the item.

Nem kaptam meg egy terméket amit eBayen licitálással vásároltam, kérem vissza az árát.
7 nap egyezkedés az eladóval, ha nem tudunk megegyezni akkor ebaynek szólnom kell és az ügyfélszolgálat megvizsgálja a kérelmemet, 48 órán belül értesítenek a döntésről. Ha 1 hónapon belül nem szólok az ebaynek, azt feltételezik, hogy a dolog megoldódott és a kérésem automatikusan lezárul. Ha lezárul, már nem leszek jogosult a visszatérítésre az eBay pénz-visszafizetési garancia elvész.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.